Tampereen kesäyliopistoyhdistys hakee rehtoria

Tampereen kesäyliopistoyhdistys ry. hakee Tampereen kesäyliopistoon REHTORIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Tampereen kesäyliopisto on yksityinen vapaan sivistystyön oppilaitos. Kesäyliopistoyhdistyksen jäseniä ovat Pirkanmaan 23 kuntaa ja alueen korkeakoulut – Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Poliisiammattikorkeakoulu. Järjestämme avointa korkeakouluopetusta sekä muuta ammatillisiin ja sivistyksellisiin osaamistarpeisiin vastaavaa vapaan sivistystyön koulutusta, mukaan lukien ikääntyvien yliopistokoulutus ja maahanmuuttajakoulutus.

Rehtori vastaa kesäyliopiston toiminnasta ja taloudesta sekä toimii työnantajan edustajana oppilaitoksessa. Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä opetushallinnon tuntemus. Arvostamme tuloshakuista ja kehittämisorientoitunutta johtajuutta sekä vahvoja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme vastuullisen työn, jossa voi laaja-alaisen koulutuksen keinoin toimia pirkanmaalaisten ja Pirkanmaan kehityksen hyväksi. Hakemukset palkkatoiveineen Tampereen kesäyliopiston hallitukselle 31.3.2021 mennessä osoitteeseen: rekrytointi(at)tampereenkesayliopisto.fi Lisätiedot: hallituksen/johtokunnan puheenjohtaja Riitta Ollila 050-5606230 ja rehtori Ritva Ojalehto 040-5234550.