Kielten opiskelu

Älä tee kärpäsestä härkästä – tai norsua, kuten venäjäksi sanotaan, vaan tartu härkää sarvista ja kehitä kielitaitoasi!

Älä tee kärpäsestä härkästä – tai norsua, kuten venäjäksi sanotaan, vaan tartu härkää sarvista ja kehitä kielitaitoasi! Take the bull by the horns; Возьми быка за рога; Prendre le taureau par les cornes; Chwyć byka za rogi; 迎难而上; Pega o touro pelos cornos.

Ohjelmassamme on runsaasti kielikursseja yli 10 eri kielessä alkeiskursseista jo pidemmälle edistyneisiin. Järjestämme kielikursseja ympäri vuoden.

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen vaatimusten (Tampereen, Helsingin ja  Vaasan yliopisto sekä Tampereen ammattikorkeakoulu) mukaiset kielikurssimme ovat intensiivisiä, ja niillä on mahdollista oppia tehokkaasti ja edetä nopeasti. Oppituntien lisäksi kurssit vaativat paljon itsenäistä työskentelyä.

Lisäksi tarjonnassamme on esimerkiksi työelämän englantiin tai ruotsiin keskittyviä kielikursseja, erilaisia keskustelukursseja ja keväisin kevyempiä kielikursseja, esimerkiksi Espanjaan tai Italiaan matkustaville. Un chocolate y dos cafés, por favor!

Kielikurssien lähtötaso on luokiteltu Eurooppalaisen viitekehyksen (Common European Framework) kuusiportaisen taitotasoasteikon vaativuustasojen mukaan. Lähtötaso kertoo sen taitotason, jonka opiskelijan arvioidaan tarvitsevan menestyäkseen kurssilla. Oman kielitaidon taitotasoa voi arvioida esimerkiksi DIALANG-järjestelmällä, joka pohjautuu Eurooppalaiseen viitekehykseen.

Kielikurssien taitotasoasteikko /European Language Levels

Arabia
Englanti
Espanja
Heprea

Italia
Japani
Kiina
Portugali
Puola
Ranska
Ruotsi
Saksa
Suomi toisena kielenä
Venäjä