Opetus, kasvatus ja ohjaus

Dialogiset® - kokemuksellinen koulutuspaketti vuorovaikutuksen ammattilaisille

Aika

torstai 9.5. klo 12:00 – 16:00

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 205 €, joka maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisen, syötä kohtaan “yrityslaskutus” työnantajan laskutustiedot.

Hinta sisältää koulutuksen lisäksi Dialogiset®-korttisarjan, joka sisältää yli 140 tunne- ja olotilakuvaa iloisesta surulliseen ja innostuneesta yksinäiseen (korttisarjan arvo 129€ + alv. 24%)

Paikka

Opetuspaikkana on Tampereen kesäyliopiston koulutustila. Saapumisohjeet lähetetään 1-2 viikkoa ennen koulutuksen alkua ilmoittautuneille.

Kohderyhmä

Opetus-, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan henkilöstö, eri alojen esimiehet

Kuvaus

Kaipaatko työskentelysi tueksi konkreettisia työkaluja, joihin on hyvä päästä tutustumaan muualtakin kuin käyttöoppaista käsin? Käytätkö työskentelyssäsi monipuolisia materiaaleja ja kaipaat jotain uutta niiden rinnalle? Tai haluatko tutustua uuteen toiminnalliseen tapaan vaikuttaa vuorovaikutuksen virityksiin työssäsi?

Dialogiset® on uutuustyökalu vuorovaikutuksen ja oppimisen virikkeeksi. Koulutus antaa sinulle käytännön työkaluja ja toimintatapoja yksilö- ja ryhmätyöskentelyn tueksi.

Suoritustapa

Koulutus sisältää paljon käytännön harjoituksia ja sovelluksia. Koulutuksen taustafilosofiana toimivat dialogisuus, ratkaisukeskeisyys, reflektiivisyys, voimavarasuuntautuneisuus ja kokemuksellisuus.

Kouluttaja

Dialogiset® -brändin taustalla on Dialogis Oy:n Johanna Perttilä, joka toteutti juuri ilmestyneen kuvatyökalun Pöyrööt-sarjakuvien tekijöiden kanssa. Johanna on toiminut pitkään työurallaan aluksi luokanopettajan, erityisopettajan ja rehtorin tehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii yrityksessään päätoimisesti kouluttajana, psykoterapeuttina, työnohjaajana ja coachina eri ammattiryhmille ja ikäluokille.

Lisätietoja www.dialogiset.fi

 

  
Johanna Perttilä
Paikkoja vapaana
9.5.2019 - 9.5.2019
Ilmoittautuminen alkaa
9.1.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
25.4.2019
Osallistumismaksu 205,00