Englanti

Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa A2

Verkkokurssi

Ajankohta

24.9.–10.12.2019 verkkokurssi (ei lähiopetusta)

Ei työskentelyä viikolla 42.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka kaipaavat englannin peruskieliopin kertausta. Taitotaso A2-B1 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Sisältö

Kurssilla harjoitellaan englannin kieliopin perusrakenteiden hallintaa ja tehdään rakenteista lyhyitä kuuntelutehtäviä. Kurssin aiheet: artikkeleiden käyttö, ajan – ja paikan prepositiot, pronominit, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys.

Kurssilla harjoitellaan viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan tarkistettavaksi omia lauseita sisältävä harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (esim. Firefox) ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Oppimateriaali

Materiaali sisältää teoriamateriaalin opettajan selostuksineen suomeksi, verkkotehtäviä, linkkejä lisätehtäviin ja soveltamistehtävän, josta saa opettajalta henkilökohtaisen palautteen. Teoriamateriaali on tallennettavissa omalle koneelle pdf-tiedostoina.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Maarit Pönkänen
Paikkoja vapaana
24.9.2019 - 10.12.2019
Ilmoittautuminen alkaa
17.6.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
23.9.2019
Osallistumismaksu 95,00

Lue lisää