Espanja

Espanja: ¡Acción! Espanjan keskustelukurssi espanjalaisesta elokuvasta

Tämä kurssi on peruutettu

Ajankohta

19.10.–23.11.2017 torstaisin klo 17.30–19.50
Pidämme pienen tauon keskellä oppitunteja.

Opetuspaikka

Tampere, tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin

Kohderyhmä

Kurssi on suunniteltu kaikille Espanjan kielestä ja kulttuurista, elokuvista sekä taidehistoriasta kiinnostuneille henkilöille. Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla kurssi sijoittuu tasoille B1–B2. Myös ylemmän taitotason sekä vahvan A2-tason edustajat ovat tervetulleita. Opetuskielenä toimii espanja, mutta apukielenä ovat suomi ja englanti. Aikaisemmat tiedot aihepiiristä eivät ole välttämättömiä. 

Sisältö

Kurssin tavoitteena on tutustua espanjalaisen elokuvan kiehtovaan maailmaan ja samalla kehittää kielitaitoa. Käymme lävitse merkittävimpiä ohjaajia, näyttelijöitä, genrejä ja teemoja. Alustavia teemoja ovat modernit ohjaajat kuten Almodóvar, Bigas Luna ja Fernando Trueba, elokuva Francon aikana, sisällissota, sukupuoliroolit, komedia ja uusimmat elokuvat. Matka Espanjan omaleimaisen elokuvan pariin on samalla tutustumista espanjalaisen kulttuurin erikoisuuksiin ja mielenmaisemaan.

Suoritustapa

Opettajan johdolla teemoja käsitellään ryhmässä. Tutustumme aiheeseen runsaan audiovisuaalisen materiaalin kautta. Tavoitteena on luoda rento- ja hauska ilmapiiri.

Oppimateriaali

Opettajan oma materiaali

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Aida Puente Toraño Wennström
Paikkoja vapaana
19.10.2017 - 23.11.2017
Ilmoittautuminen alkaa
27.6.2017 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
12.10.2017
Osallistumismaksu 75,00

Lue lisää