Markkinointi ja viestintä

Johtamisviestinnän koulutus

Ajankohta ja paikka

Keskiviikko 27.3.2019 klo 9.00–16.30
Tampereen kesäyliopiston koulutustila Helmi, os. Kalevantie 7 C, Tampere

Kohderyhmä

Johtamisviestinnän koulutus sopii kaikille esimiesasemassa oleville, viestinnästä vastaaville henkilöille, hallinto- ja henkilöstöpalveluissa toimiville sekä kaikille niille, joita johtaminen ja viestintä kiinnostaa akateemisesti ja käytännöllisesti.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii VTT ja KTM Maarit Pedak, viestinnän tutkija, konsultti ja kouluttaja Helsingin yliopistosta.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään johtamisviestintää eri näkökulmista. Digitaalisen teknologian ja sosiaalisen median ympäristössä johtamisesta on tullut yhä enemmän viestintää. Samalla viestintä on muuttunut vaikeammaksi hallita, sillä julkinen keskustelu voi saada yllättäviä ja arvaamattomia seurauksia. Koulutuksen tarkoituksena on syventää käsitystä johtamisviestinnästä ja sen mahdollisuuksista sekä tarkastella niitä hyviä käytäntöjä, joita erilaiset ajankohtaiset käytännön esimerkit tuovat esille.

Koulutuksessa käsitellään ulkoista, julkista johtamisviestintää ja organisaation sisäistä, lähijohtajien roolia korostavaa viestintää sekä symboliseen johtamiseen liittyviä seikkoja. Koulutuspäivän jälkeen ymmärrät paremmin viestinnän merkitystä, voit tehokkaammin tukea organisaation johtoa ja olet itse varmempi johtamisviestinnässä. Koulutuksen konkreettinen tavoite on viestintäsuunnitelman laatimisen tai sen päivittämisen tukeminen organisaatiossa. Käsiteltäviä asioita heijastetaan siihen, millä tavoin ne voisi ottaa esille viestintäsuunnitelmissa.

 

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

 

  
VTT, KTM Maarit Pedak
Paikkoja vapaana
27.3.2019 - 27.3.2019
Ilmoittautuminen alkaa
12.12.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
24.3.2019
Osallistumismaksu 195,00