Markkinointi

Markkinoinnin perusopintokokonaisuus (25 op), SYKSY 2018 - KEVÄT 2019

Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot

Oppiaine

Markkinointi

Opintojen tyyppi

perusopintoja

Vastaava yliopisto ja tiedekunta/yksikkö

Vaasan yliopisto – Markkinoinnin ja viestinnän akateeminen yksikkö

Ajankohta

Verkko-opintoja syksy 2018 – kevät 2019. Opinnot alkavat ke 26.9. Markkinointi liiketoiminnan kentässä -opintojaksolla.

Katso tarkemmat opintojaksokohtaiset tiedot ja aikataulut “Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot” -linkeistä.

Oheisesta linkistä voi käydä katsomassa opettaja Pävi Borisovin lyhyen esittelyvideon markkinoinnin perusopintokokonaisuudesta https://youtu.be/PNnlB-6pqqM

lmoittautuminen ja hintatiedot

Opintokokonaisuuden hinta on 320€. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan verkkomaksuna Tampereen kesäyliopistoon 240€. Vaasan  avoimen yliopiston rekisteröintimaksun 80€ opiskelija maksaa Vaasan avoimeen yliopistoon ILPA-rekisteröitymisen yhteydessä. Ohjeet ILPA-rekisteröitymisestä lähetetään sähköpostilla ennen opintojen alkua.

Opinnoista voi valita myös yksittäisiä opintojaksoja. Tällöin maksetaan kesäyliopiston kurssimaksu ja Vaasan avoimen yliopiston perimä maksu, ks. maksu kunkin opintojakson tietojen kohdalla.

Kohderyhmä

Opiskelijaksi voi tulla kuka tahansa iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Suurin opiskelijaryhmä on työikäinen väestö, mutta kaikki opiskelusta kiinnostuneet ovat yhtä tervetulleita avoimeen yliopistoon. Yliopistollinen aikuisopiskelu on hyödyllistä monissa elämäntilanteissa. Opiskelija voi esimerkiksi täydentää omaa ammattitaitoaan, vaihtaa kokonaan alaa, käyttää lukion jälkeisen välivuoden hyödykseen tai kohentaa yleissivistystään. Avoimen yliopiston opinnot sopivat myös hyvin yritysten ja muiden organisaatioiden henkilöstökoulutukseksi.

Lisätiedot

Lisätietoja opinnoista saa koulutussuunnittelija Anu Urhemaalta p. 040 706 5606 ja koulutuskoordinaattori Vappu Saloselta p. 040 081 3717.

Opintoinfo

Tampereen kesäyliopisto järjestää yhdessä Vaasan avoimen yliopiston kanssa opinto-infon ti 4.9. alkaen klo 17 (tilaisuus kestää n. 1,5 tuntia). Opintoinfossa esitellään Vaasan yliopiston opintovaatimusten mukaista kauppatieteiden opetustarjontaa Tampereen kesäyliopistossa, kerrotaan Tampereen kesäyliopiston käytänteistä sekä esitellään tutkintotavoitteista opiskelua.  Lisätietoja opintoinfosta.

 

  
Useita opettajia
Paikkoja vapaana
26.9.2018 - 31.7.2019
Ilmoittautuminen alkaa
5.6.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
26.9.2018
Opintopisteet 25
Osallistumismaksu 320,00

Lue lisää