Taide

Metalligrafiikan työpaja: Bitumiakvatinta

Opintojakso kuuluu opintokokonaisuuteen
Metalligrafiikan työpajat
Tämä kurssi on peruutettu

Tampereen kesäyliopisto järjestää yhteistyössä Grafiikanpaja Himmelblaun kanssa kolme syventävää metalligrafiikan työpajaa kesäkauden aikana.

Hinta ja ilmoittautuminen

Yhden työpajan hinta on 105 €. Työpajaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 6 opiskelijaa.

Kuvaus

Grafiikanpaja Himmelblau tarjoaa syventävää metalligrafiikan koulutusta työpajakurssien muodossa. Kurssit ovat tiiviitä workshop-henkisiä pajoja joita järjestetään kerran kuussa. 

Kurssin tavoitteena on vahvistaa syväpainografiikan tekniikoiden ja vedostamisen hallintaa. Opiskelija jatkaa kurssien rinnalla omatoimista työskentelyään omaan tahtiin. Kursseilla esitellään Himmelblaussa käytössä olevia työmenetelmiä. Jokaiselle viikonlopulle on valittu syventävä aihe jonka kouluttaja esittelee. Tämän lisäksi opiskelija saa täsmällistä tukea omaan työskentelyynsä tarpeen mukaan.

Viikonloppupajat jatkuvat syksyllä. Syksyn aihekokonaisuudet ja ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Toivomme osallistumista perättäisiin työpajoihin, mutta pajoihin voi osallistua myös erikseen.

Kurssimateriaalit sisältyvät kurssimaksuun.

Metalligrafiikan työpajan teema ja aikataulu

4.-5.5.2018 (perjantaina klo 16-19.15 ja lauantaina klo 11-16.15)

Teema: Bitumiakvatinta

Käydään läpi akvatintan tekeminen bitumilla, Himmelblaun tapaan. 

 

Paikka

Grafiikanpaja Himmelblau Oy

Finlaysoninkuja 9, 33210 TAMPERE

 

Kouluttajat

Taidevedostaja Tommi Hietanen ja taidegraafikko Tomas Regan

 

  
taidevedostaja Tommi Hietanen ja taidegraafikko Tomas Regan
Paikkoja vapaana
4.5.2018 - 5.5.2018
Osallistumismaksu 105,00

Lue lisää