Markkinointi ja viestintä

Mikä ihmeen palvelumuotoilu?

Koulutus pidetään torstaina 1.11.2018  klo 9-16 Tampereen kesäyliopiston Suvituuli -koulutustilassa os. Yliopistonkatu 60 A, 4. kerros. koulutuspäivän hinta on 170 €. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisen, syötä kohtaan yrityslaskutus työnantajan laskutustiedot.

Sisältö

Haluat varmasti, että asiakkaasi saavat jatkossa yhä parempaa palvelua ja mieleenpainuvia palvelukokemuksia. Toimintasi kehittämiseksi ja parantamiseksi on kehitetty avuksi palvelumuotoilun menetelmät.

Palvelumuotoilu tarkoittaa yrityksen palveluiden kokonaisvaltaista kehittämistä, jossa otetaan huomioon sekä asiakkaan tarpeet että yrityksen liiketaloudelliset tavoitteet. Kokonaisvaltainen kehittäminen tarkoittaa sitä, että palvelun pienimmätkin yksityiskohdat otetaan seurantaan. Tajutaan, että asiakaskokemus syntyy tunnetasolla ja mielikuvien saattelemana.

Keskusteleva luento käsittelee käytännönläheisesti, mitä palvelumuotoilun menetelmin on tehty ja miten palvelumuotoilu voisi auttaa sinun yritystäsi.

Koulutuspäivän teemat

  • Asiakaskokemuksen osatekijät ja asiakkaan arvon muodostuminen.
  • Yrityksen sisäinen palvelustrategian kehittäminen ja brändikäsikirjan luominen.
  • Palvelupolusta palvelutuokioihin – onhan kaikki kohdallaan?
  • Asiakas otetaan huomioon palvelueleillä. Mitä ne voisivat olla yrityksessäsi?
  • Käytännössä kokeiltuja esimerkkejä palvelumuotoilun menetelmistä.
  • Asiakaspalvelijan käyttäytymisen merkitys asiakkaan silmin.
  • Yritysympäristön vaikutus asiakkaan mielikuviin.

Kouluttaja

FT Marjo Kamila, Seinäjoen yliopistokeskus

Marjo Kamila toimii Lapin yliopiston opintovaatimusten mukaisessa Palvelumuotoilun perusopinnot -opintokokonaisuudessa opettajana Tampereella, Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Turussa. Lisäksi aluehallintovirastot työllistävät häntä palvelumuotoilun kouluttajana. Tämän ohella hän toteuttaa palvelumuotoilua käytännön yrityselämässä muun muassa Tekesin innovaatiosetelillä toteutettavan palvelun tarjoajana.

  
Marjo Kamila
Paikkoja vapaana
1.11.2018 - 1.11.2018
Ilmoittautuminen alkaa
21.2.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
21.10.2018
Osallistumismaksu 170,00

Lue lisää