Yleisöluennot

Mikä meitä lihottaa? Yleisöluento ti 7.5.

Tämä kurssi on päättynyt

Maailma läskistyy vauhdilla, mutta onko syynä itsekurin puute vai ruokaympäristön muutos? Ihmisten terveystietoisuuden taso on noussut, mutta silti ihmiset lihovat koko ajan. Jo kolmasosa maailman ihmisistä on ylipainoisia ja suomalaisistakin yli puolet. Onko ylipaino yksilön, yhteiskunnan vai liikkeenjohdon ongelma? Ja miten sitä voidaan ratkaista?

Tule kuuntelemaan Maijastiina Jokitalon luentoa aiheesta ti 7.5. klo 17-18.30. Luento pidetään Tampereen yliopiston Linna -rakennuksen Väinö Linna salissa os. Kalevantie 5.

Luennoitsija

Maijastiina Jokitalon väitöskirja (2018) on markkinoinnin oppiaineesta. Väitöskirja: Mikä meitä lihottaa: Ruoan terveysmerkitysten heijastuminen elintarvikkeiden kuluttajakäyttäytymiseen, keskittyy kahden tutkimusaineiston kautta rakentamaan syvällistä ymmärrystä kuluttajien ruokaan ja terveelliseen syömiseen liittämistä merkityksistä. Jokitalo on toiminut koulutuksen, markkinoinnin, myynnin ja hankehallinnon eri tehtävissä Vaasan yliopiston Levón-instituutissa jo useita vuosia. Jokitalo toimii nykyään koulutuspäällikkönä Levón-instituutissa ja sen lisäksi opettaa ja kouluttaa markkinoinnin alalla niin opiskelijoita kuin yrityksiäkin.

Ilmoittautuminen

Yleisluennolle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Luento on maksuton.

  
Maijastiina Jokitalo
Paikkoja vapaana
7.5.2019 - 7.5.2019
Ilmoittautuminen alkaa
22.2.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
7.5.2019
Osallistumismaksu 0,00

Lue lisää