Suomi

Opi suomea 2 (ryhmä A) / Learn Finnish 2 (Group A)

Intensiivinen kesäkurssi

Aika

25.6.–11.7.2018 maanantai–perjantai klo 9.00–12.15

Huom! B-ryhmässä on edelleen tilaa ja ilmoittautuminen on auki: https://tampereenkesayliopisto.fi/koulutus/opi-suomea-2-ryhma-b-learn-finnish-2-group-b

Kohderyhmä

Kurssi sopii henkilöille, jotka ovat osallistuneet kurssille Opi suomea 1 tai ovat eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikon tasolla A1.1. Kurssin tavoitetaso on A1.2.

Sisältö

Opiskelijat jatkavat suomen opiskelua tasolla A1. Kurssin tavoitteena on syventää aiemmin opittua ja edetä seuraavalle kielitasolle. Kurssin jälkeen opiskelijat pärjäävät yksinkertaisissa, jokapäiväisissä tilanteissa ja pystyvät puhumaan itsestään yksinkertaisia ilmaisuja käyttäen. Tunneilla työskennellään yksin, parin kanssa ja ryhmissä.

Kurssikirja Suomen mestari 1 muodostaa kurssin rungon. Kirjasta käsitellään kappaleet 4-6. Asioiden omaksuminen vaatii aktiivista osallistumista, kotitehtävien tekemistä ja uuden sanaston opiskelua.

KIELIOPPIA: yksikön partitiivin muodostus ja käyttö, verbityypit 1-5, paikallissijat.

Kurssin opetuskielet ovat englanti ja suomi.

Suoritustapa

Osallistuminen opetukseen ja kurssikoe. Täydellisen todistuksen saaminen edellyttää säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja kurssikokeen suorittamista hyväksytysti. Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Oppimateriaali

Suomen mestari 1. Sonja Gehring & Sanni Heinzmann, Finn Lectura.
Huom! Kirja ei sisälly kurssimaksuun.

Kirja kannattaa hankkia hyvissä ajoin. Jokaisella kurssilaisella pitää olla oma kirja. Tunneille kannattaa ottaa mukaan myös sanakirja.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Teemu Jokilaakso
Paikkoja vapaana
25.6.2018 - 11.7.2018
Ilmoittautuminen alkaa
12.3.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
21.6.2018
Osallistumismaksu 140,00