Suomi

Opi suomea 3 / Learn Finnish 3

Intensiivinen kesäkurssi

Aika

15.–31.7.2019 maanantai-perjantai klo 9.00–12.15

Paikka

Tampere (osallistujille lähetetään tarkempaa tietoa opetuspaikoista sähköpostitse)

Kohderyhmä

Opi suomea 3 sopii sinulle, jos olet osallistunut kurssille Opi suomea 2 tai olet eurooppalaisen viitekehyksen tasolla A1.2. Olet opiskellut Suomen mestari 1 -kirjan kappaleet 1–6 tai sinulla on vastaavat taidot.

Kurssin tavoitetaso on A1.3.

Katso suomen kielen kurssiemme etenemisjärjestys Opiskelijan oppaastamme!

Sisältö

Kurssi on intensiivinen ja opiskelijalta vaaditaan aktiivisuutta. Kurssilla opiskellaan kielioppia, puhumista, ääntämistä, sanastoa ja kulttuuria. Kurssikirja Suomen mestari 1 muodostaa kurssin rungon, mutta kirjan tukena käytetään myös muuta materiaalia. Kirjasta käsitellään kappaleet 7–9.

Aktiivinen osallistuminen tunnilla keskustelu- ja muihin tehtäviin, kotitehtävien tekeminen ja uuden sanaston opiskelu ovat tarpeen päivittäin. Kurssilla käydään mielenkiintoisia keskusteluja, pelataan kielipelejä ja tutustutaan suomalaiseen kulttuuriin yhdessä. Kurssin lopuksi suoritetaan suullisen kielitaidon koe. Kurssin opetuskielet ovat englanti ja suomi.

Suoritustapa

Osallistuminen opetukseen ja kurssikoe. Täydellisen todistuksen saaminen edellyttää säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja kurssikokeen suorittamista hyväksytysti. Kurssin suorittamiseksi opiskelijan tulee osallistua vähintään noin 70–80 %:iin lähiopetustunneista.

Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Oppimateriaali

Suomen mestari 1. Sonja Gehring & Sanni Heinzmann, Finn Lectura, kappaleet 7–9
Huom! Kirja ei sisälly kurssin hintaan.

Kirja tulisi hankkia hyvissä ajoin. Kirjaa tarvitaan jo 1. tunnilla. Jokaisella kurssilaisella pitää olla oma kirja. Suosittelemme myös sanakirjan hankkimista.

Katso myös

Voit jatkaa opiskelua kurssilla Opi suomea 4.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Sirje Perendi
Paikkoja vapaana
15.7.2019 - 31.7.2019
Ilmoittautuminen alkaa
4.3.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
14.7.2019
Osallistumismaksu 150,00