Suomi

Opi suomea 3 (ryhmä A) / Learn Finnish 3 (Group A)

Intensiivinen kesäkurssi

Aika

16.7.–1.8.2018 maanantai-perjantai klo 9.00–12.15

Kohderyhmä

Kurssi sopii henkilöille, jotka ovat osallistuneet Suomen kielen alkeiskurssille 2 tai ovat eurooppalaisen viitekehyksen tasolla A1.2. Kurssin tavoitetaso on A1.3.

Sisältö

Kurssi on intensiivinen ja opiskelijalta vaaditaan aktiivisuutta. Kurssilla opiskellaan kielioppia, puhumista, ääntämistä, sanastoa ja kulttuuria. Kurssikirja Suomen mestari 1 muodostaa kurssin rungon, mutta kirjan tukena käytetään myös muuta materiaalia. Kirjasta käsitellään kappaleet 7–9.

Aktiivinen osallistuminen tunnilla keskustelu- ja muihin tehtäviin, kotitehtävien tekeminen ja uuden sanaston opiskelu ovat tarpeen päivittäin. Kurssilla käydään mielenkiintoisia keskusteluja, pelataan kielipelejä ja tutustutaan suomalaiseen kulttuuriin yhdessä. Kurssin lopuksi suoritetaan suullisen kielitaidon koe. Kurssin opetuskielet ovat englanti ja suomi.

Suoritustapa

Osallistuminen opetukseen ja kurssikoe. Täydellisen todistuksen saaminen edellyttää säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja kurssikokeen suorittamista hyväksytysti. Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Oppimateriaali

Suomen mestari 1. Sonja Gehring & Sanni Heinzmann, Finn Lectura.
Huom! Kirja ei sisälly kurssin hintaan.

Kirja kannattaa hankkia heti kun on ilmoittautunut kurssille. Jokaisella kurssilaisella pitää olla oma kirja. Kurssilla käytetään myös opettajan tuomaa materiaalia. Tunneille kannattaa ottaa mukaan myös sanakirja.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Kukka-Maaria Noorzadeh
Paikkoja vapaana
16.7.2018 - 1.8.2018
Ilmoittautuminen alkaa
12.3.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
15.7.2018
Osallistumismaksu 140,00

Lue lisää