Suomi

Opi suomea 7 / Learn Finnish 7

Aika

15.–31.7.2019 maanantai–perjantai klo 9.30–12.45

Opetuspaikka

Tampere (osallistujille lähetetään tarkempia tietoja sähköpostitse)

Kohderyhmä

Opi suomea 7 sopii sinulle, jos olet osallistunut kurssille Opi suomea 6 tai jos sinulla on vastaavat taidot. Kurssin lähtötaso on A2.1–A2.2 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Olet opiskellut Suomen mestari 2 – kirjan kappaleet 4–6 tai sinulla on vastaavat tiedot.

Sisältö

Kurssin tavoitteena on vahvistaa taitotasoa A2.

Kurssilla käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa koulutus ja työ sekä ostokset ja asiointi. Kieliopista käsitellään mm. i-monikko (paikallissijat, partitiivi ja genetiivi) ja pronomineja (nämä, nuo, ne) sekä tutustutaan adjektiivien vertailuun. Kurssilla harjoitellaan suullista kielitaitoa ja myös puhekieltä.

Kurssin rungon muodostaa kurssikirja Suomen mestari 2. Kurssilla käsitellään kirjan kappaleet 7–8 ja kerrataan aikaisemmissa kappaleissa käsiteltyjä asioita. Kurssin sisältöjä harjoitellaan erilaisten tehtävien, tekstien, harjoitusten ja pelien avulla. Lisäksi keskustellaan mielenkiintoisista aiheista suomeksi. Kurssin lopuksi pidetään suullinen koe.

Kurssi on intensiivinen: opiskelijan aktiivisuus tunneilla ja kotitehtävät ovat tärkeä osa kurssia. Kurssin opetuskielet ovat suomi ja englanti.

Suoritustapa

Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen opetukseen sekä suullinen loppukoe. Täydellisen todistuksen saaminen edellyttää kurssikokeen suorittamista hyväksytysti. Kurssin suorittamiseksi opiskelijan tulee osallistua vähintään noin 70–80 %:iin lähiopetustunneista.

Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Oppimateriaali

Suomen mestari 2, Sonja Gehring ym. Finn Lectura, kappaleet 7–8

Huom! Kirja ei sisälly kurssin hintaan.

Kirja tulisi hankkia hyvissä ajoin. Kirjaa tarvitaan jo 1. tunnilla. Jokaisella kurssilaisella pitää olla oma kirja. Suosittelemme myös sanakirjan hankkimista.

Katso myös

Voit jatkaa suomen kielen opiskelua syyskuussa kurssilla Suomen kielen jatkokurssi 1.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

  
Sanna Kantola
Paikkoja vapaana
15.7.2019 - 31.7.2019
Ilmoittautuminen alkaa
26.3.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
14.7.2019
Osallistumismaksu 150,00