Opetus, kasvatus ja ohjaus

Positiivisen pedagogiikan opintokokonaisuus

Hinta ja ilmoittautumistiedot

Koulutuksen hinta on 800 €. Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisen, syötä kohtaan yrityslaskutus työnantajalaskutustiedot.

Aikataulu

Koulutuspäivät ovat: 3.2., 12.3. ja 8.4.2020 klo 9-15

Opetuspaikka

Tampereen kesäyliopisto

Sisältö

Näissä opinnoissa perehdytään positiivisen pedagogiikan teoriaan ja tuodaan sitä konkreettisesti ajattelun, toiminnan ja toimintakulttuurin tasolle. Opintokokonaisuudessa opitaan ymmärtämään mitkä tekijät vaikuttavat keskeisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Lisäksi saadaan valmiuksia tunnistaa monipuolisesti lasten vahvuuksia ja tuen tarpeita, sekä opitaan hyödyntämään vahvuusajattelua pedagogisessa suunnittelussa ja käytännön työssä. Opintokokonaisuus lisää ymmärrystä henkilökohtaisista ammatillisista vahvuuksista ja auttaa hyödyntämään niitä työssä. Opintokokonaisuuteen kuuluvat myös aivotaidot osana kasvattajan työtä. Tämä positiivisen pedagogiikan laadukas ja innostava opintokokonaisuus lisää myös oppijan omaa pedagogista hyvinvointia.

Näillä opinnoilla kohti hyvinvoivia ja innostuneita yhteisöjä, joten tervetuloa mukaan huomaamaan hyvää!

Kohderyhmä

Kohderyhmänä on varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja sosiaalialan henkilöstö, koulutus sopii myös muille aiheesta kiinnostuneille.

 

Kouluttajat

Mari Thure-Sivola on pidetty Iloedun kouluttaja. Mari on positiivisen pedagogiikan käytön asiantuntija. Mari on toiminut opetusalalla 20 vuotta, tehnyt arvokasta työtä erityisen tuen luokissa pääkaupunkiseudulla. Mari on koulutukseltaan erityisluokanopettaja, tunne-ja tietoisuustaito-ohjaaja, laaja-alainen hyvinvoinnin ja elämäntaidon opettaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja kouluhyvinvoinnin asiantuntija. Marin tapa kouluttaa on mukaansatempaava ja käytännönläheinen.

Nina Uusitalo on kokenut neuropsykologi, kouluttaja ja työnohjaaja. Ninan kliininen kokemus painottuu lasten ja nuorten neuropsykologiseen kuntoutukseen ja tutkimuksiin sekä lasten ja nuorten kanssa toimivien verkostojen tukemiseen. Hän on myös toinen Aivotaidot-kirjan kirjoittajista.

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

 

  
Opettajatieto puuttuu
Paikkoja vapaana
3.2.2020 - 8.4.2020
Ilmoittautuminen alkaa
11.6.2019 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
18.1.2020
Osallistumismaksu 800,00