Sosiaali- ja terveysala

Positiivisen psykologian toinen aalto – elämän varjopuolen merkitys

Tämä kurssi on päättynyt

Ajankohta

15.8.2018 klo 18-19.30. Webinaariin ilmoittautuneet saavat myös tallenteen jälkikäteen, jos webinaaria ei pääse seuraamaan livenä.

Kuvaus

Webinaari (nettikoulutus) tarjoaa tieteellisesti todistettuja keinoja ja käytännön työkaluja merkitykselliseen ja hyvään elämään. Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka tutkii ja edistää hyvinvointia, hyvää elämää, vahvuuksia ja kukoistusta. Alaa on kritisoitu yltiöpositiivisuudesta. Tutkimukset kuitenkin keskittyvät yhä enemmän myös elämän varjopuolen tärkeyteen ja hyötyihin. Koulutus on lyhyt katsaus positiivisen psykologian toiseen aaltoon, joka tutkii muun muassa sitä, miten voimme hyödyntää vaikeita kokemuksia ja tunteita haasteista selviämiseen ja hyvään elämään.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat tutustua positiiviseen psykologiaan, laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä ja sen soveltamisesta omassa työssä ja elämässä.

Tavoitteet

Koulutus antaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään positiivisen psykologian keinoin.

Sisältö

  • Lyhyt johdanto positiiviseen psykologiaan
  • Positiivisen psykologian toinen aalto
  • Miksi onnellisuuden tavoittelu ei välttämättä ole kannattavaa?
  • Merkityksen kokeminen

Suoritustapa

Webinaarivalmennus, johon voit osallistua valitsemastasi paikasta. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn, suosittelemme sinua osallistumaan tietokoneen välityksellä. Saat hieman ennen webinaarin alkua sähköpostitse linkin, josta voit seurata webinaaria. 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 20 euroa.

Kouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja ja KTK

Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI

  
Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja ja KTK Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI
Paikkoja vapaana
15.8.2018 - 15.8.2018
Ilmoittautuminen alkaa
15.8.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
16.8.2018
Osallistumismaksu 20,00