Sosiaali- ja terveysala

Positive Psychology Practitioner

Ajankohta ja paikka

Koulutuspäivät ovat klo  9-16.

Ti-ke 23.-24.1.2018

Ti-ke 13.-14.2.2018

Ti-ke 13.-14.3.2018

To-pe 12.-13.4.2018

Ti-ke 8.-9.5.2018

Ti-ke 5.-6.6.2018

Koulutus järjestetään Tampereen kesäyliopiston koulutustiloissa.

Kuvaus

Lähde mukaan Suomen ensimmäiseen Positive Psychology Practitioner -koulutukseen!  Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Koulutus tarjoaa teoreettista taustaa sekä tutkittuja työkaluja ja menetelmiä tiedon soveltamiseksi omassa työssä ja elämässä.

Koulutuksen sisältö pohjautuu Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen täydennettyyn kehykseen. Sen osa-alueita ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Koulutuksessa perehdymme positiivisen psykologian teoriaan ja tieteeseen, tutustumme useisiin tutkittuihin mittareihin sekä tieteellisesti todennettuihin harjoituksiin.

 

Tässä muutama palaute aiemmin järjestetystä koulutuksesta Positiivinen psykologia – uusia ideoita hyvään työelämään:

”Innostava, iloitteleva, uutta ajattelua synnyttävä koulutus. Kiitos!”

”Hyödyllinen koulutus. Oppeja voi hyvin soveltaa / hyödyntää niin arkeen kuin työyhteisöön.”

”Kiva oppia uutta lähes ensimmäisten joukossa Suomessa. Kiitos kesäyliopisto aktiivisuudesta. Kiitos myös kouluttajille, kun toitte nämä tiedot ja työkalut meille.”

”Asiantuntevia kouluttajia, kauniit powerpointit ja plussaa myös niiden selkeydestä. Netta ja Paulina ovat ihan parhaita – tiedettä ja lämpöä yhdessä.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat valmentajat, psykologit, muut terveydenhuoltoalan ammattilaiset, HR-ammattilaiset, esimiehet ja kasvatusalan ammattilaiset. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä.

Tavoitteet

Koulutus antaa vankan teoreettisen taustan ja valmiudet positiivisen psykologian soveltamiseen omassa työssä. Positiivisen psykologian harjoitukset toimivat loistavasti esimerkiksi valmennustyökaluina. Koulutus tarjoaa myös tilaisuuden soveltaa opittuja asioita ja harjoitteita omaan elämään.

Sisältö

  • Johdanto positiiviseen psykologiaan
  • Myönteisyys: Tunnetaidot, onnellisuus ja elämäntyytyväisyys
  • Uppoutuminen: Flow-tila, työn imu ja vahvuudet
  • Ihmissuhteet: Aito ja merkityksellinen yhteys muihin
  • Merkitys: Merkitys, tarkoitus ja intohimo
  • Aikaansaaminen: Päämäärien saavuttaminen ja armollisuus itseään kohtaan
  • Elinvoimaisuus: Kehon ja mielen yhteys
  • Yhteenveto ja lopputöiden esittely

Suoritustapa

Koulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, jotka toteutetaan kahden päivän jaksoissa noin kuukauden välein. Lähijaksojen lisäksi opintoihin sisältyy verkkomateriaalien opiskelua, kirjallisuuteen tutustumista sekä lopputyön tekeminen valinnaisesta aiheesta. Opintojen laskennallinen laajuus on 20 opintopistettä.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

2500 €. Koulutus laskutetaan kahdessa tasasuuruisessa erässä. Ensimmäinen erä tammikuussa opintojen alkaessa ja toinen erä maaliskuussa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisajan  päättymisen jälkeen (9.1.2018) tulleista perumisista perimme 1. erän maksun. Koulutukseen otetaan maksimissaan 16 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja ja KTK Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI
Huom! Lisää koulutuksesta myös kouluttajien omilta sivuilta. http://www.joylla.com/positive-psychology-practitioner.

Kouluttajien yhteystiedot: Mikäli haluat kysyä tarkemmin koulutuksen sisällöistä, voit soittaa Paulinalle numeroon 040 506 8762 tai Netalle 050 345 1045. Voit myös kirjoittaa osoitteeseen paulina(at)joylla.com tai netta(at)joylla.com.

 

  
Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja ja KTK Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI
Paikkoja vapaana
23.1.2018 - 6.6.2018
Ilmoittautuminen alkaa
22.6.2017 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
9.1.2018
Opintopisteet 20
Osallistumismaksu 0,00