Sosiaali- ja terveysala

Positive Psychology Practitioner (Syksy 2018)

Vapaita paikkoja

Voit tiedustella vapaita paikkoja koulutukseen Jere Salolta: jere.salo@tampereenkesayliopisto.fi

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 2500 € laskutetaan erissä koulutuksen alettua. Katso lisätiedot kohdasta “Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen”.  

Ajankohta ja paikka

Koulutuspäivät ovat klo 9-16.

Ti – ke 4.-5.9.2018

Ti – ke 2.-3.10.2018

Ti – ke 30.-31.10.2018

Ti – ke 27.-28.11.2018

Ti – ke 8.-9.1.2019

Ti – ke 5.-6.2.2019

Koulutus järjestetään Tampereen kesäyliopiston koulutustilassa Suvituuli, osoitteessa Yliopistonkatu 60 A, 4. krs.

Kuvaus

Lähde mukaan Positive Psychology Practitioner -koulutukseen!  Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Koulutus tarjoaa teoreettista taustaa sekä tutkittuja työkaluja ja menetelmiä tiedon soveltamiseksi omassa työssä ja elämässä.

Koulutuksen sisältö pohjautuu Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen täydennettyyn kehykseen. Sen osa-alueita ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Koulutuksessa perehdymme positiivisen psykologian teoriaan ja tieteeseen, tutustumme useisiin tutkittuihin mittareihin sekä tieteellisesti todennettuihin harjoituksiin.

 

Tässä muutama palaute aiemmin järjestetystä koulutuksesta Positiivinen psykologia – uusia ideoita hyvään työelämään:

”Innostava, iloitteleva, uutta ajattelua synnyttävä koulutus. Kiitos!”

”Hyödyllinen koulutus. Oppeja voi hyvin soveltaa / hyödyntää niin arkeen kuin työyhteisöön.”

”Kiva oppia uutta lähes ensimmäisten joukossa Suomessa. Kiitos kesäyliopisto aktiivisuudesta. Kiitos myös kouluttajille, kun toitte nämä tiedot ja työkalut meille.”

”Asiantuntevia kouluttajia, kauniit powerpointit ja plussaa myös niiden selkeydestä. Netta ja Paulina ovat ihan parhaita – tiedettä ja lämpöä yhdessä.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat valmentajat, psykologit, muut terveydenhuoltoalan ammattilaiset, HR-ammattilaiset, esimiehet ja kasvatusalan ammattilaiset. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä.

Tavoitteet

Koulutus antaa vankan teoreettisen taustan ja valmiudet positiivisen psykologian soveltamiseen omassa työssä. Positiivisen psykologian harjoitukset toimivat loistavasti esimerkiksi valmennustyökaluina. Koulutus tarjoaa myös tilaisuuden soveltaa opittuja asioita ja harjoitteita omaan elämään.

Sisältö

  • Johdanto positiiviseen psykologiaan
  • Myönteisyys: Tunnetaidot, onnellisuus ja elämäntyytyväisyys
  • Uppoutuminen: Flow-tila, työn imu ja vahvuudet
  • Ihmissuhteet: Aito ja merkityksellinen yhteys muihin
  • Merkitys: Merkitys, tarkoitus ja intohimo
  • Aikaansaaminen: Päämäärien saavuttaminen ja armollisuus itseään kohtaan
  • Elinvoimaisuus: Kehon ja mielen yhteys
  • Yhteenveto ja lopputöiden esittely

Suoritustapa

Koulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, jotka toteutetaan kahden päivän jaksoissa noin kuukauden välein. Lähijaksojen lisäksi opintoihin sisältyy verkkomateriaalien opiskelua, kirjallisuuteen tutustumista sekä lopputyön tekeminen valinnaisesta aiheesta. Opintojen laskennallinen laajuus on 20 opintopistettä.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

2500 €. Koulutus laskutetaan kahdessa tasasuuruisessa erässä (erikseen sovittavissa myös useampi erä). Ensimmäinen erä syyskuussa opintojen alkaessa ja toinen erä marraskuussa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja 21.8.2018 jälkeen tulleista perumisista perimme 1. erän maksun. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan ennen opintojen alkua osallistujalta peritään koko kurssimaksu. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@tampereenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan maksimissaan 16 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja ja KTK.

Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI

Huom! Lisää koulutuksesta myös kouluttajien omilta sivuilta. http://www.joylla.com/positive-psychology-practitioner.

Koulutus toteutetaan myös verkkokoulutuksena: https://tampereenkesayliopisto.fi/koulutus/positive-psychology-practitioner-verkkokoulutus 

Kouluttajien yhteystiedot: Mikäli haluat kysyä tarkemmin koulutuksen sisällöistä, voit soittaa Paulinalle numeroon 040 506 8762 tai Netalle 050 345 1045. Voit myös kirjoittaa osoitteeseen paulina(at)joylla.com tai netta(at)joylla.com.

 

  
Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, avustava luennoitsija (Applied Positive Psychology, University of East London), valmentaja ja KTK, sekä Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri, valmentaja, DI
Paikkoja vapaana
4.9.2018 - 6.2.2019
Ilmoittautuminen alkaa
19.1.2018 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
11.9.2018
Opintopisteet 20
Osallistumismaksu 0,00

Lue lisää