Liikunta

Taijia Vapriikissa / Taiji in Vapriikki

Tämä kurssi on peruutettu

Aikataulu

22.8.-28.9.2017 tiistaisin ja torstaisin klo 7-8.30 (aamutunnit).

Paikka

Vapriikin läheinen nurmikenttä (sateen sattuessa sisällä). Ensimmäinen kokoontuminen Vapriikissa 22.8. klo 7 (Alaverstaanraitti 5, Tampere)

Sisältö

Kurssilla käydään läpi 24:n askeleen sarja. Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin kertaajallekin. Taijiin liikesarjoihin kuuluvia yksityiskohtia voi hioa aivan loputtomasti, koska vasta liikesarjan hallitsemisen jälkeen harrastaja voi rentoutuneemmin keskittyä hengittämiseen ja yksityiskohtien opetteluun.

Taiji on hidasta liikettä, jossa vartalon paino siirtyy jalalta toiselle, selkäranka pysyy suorana, pää pystyssä ja lantio pystyasennossa. Taijin hidas liike tarjoaa mahdollisuuden kokea chi (energia, henkäys). Taijissa yhdistyvät läsnäolo sekä oikea hengitys ja liike. Taiji auttaa kehittymään niin fyysisesti, tunnetasolla kuin henkisestikin. Sen avulla voit saavuttaa näiden kolmen harmonian: levollisen mielen. Taiji sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Säännöllinen Taiji -harjoittelu parantaa kuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa, koordinointikykyä  ja vähentää stressiä.

Muista ottaa mukaan vaatteet, joissa on mukava liikkua.

Suoritustapa

24 oppituntia. Opetuskieli on englanti.

  
Jessica Zhang
Paikkoja vapaana
22.8.2017 - 28.9.2017
Ilmoittautuminen alkaa
30.6.2017 00:00
Ilmoittautuminen päättyy
15.8.2017
Osallistumismaksu 55,00

Lue lisää