Muu koulutusMuu sisältö

Siirtotentit 2020

Tämä kurssi on päättynyt

Huom! 

Siirtotentteihin ilmoittautumisessa on tällä hetkellä ongelmia! Jos olet ehtinyt jo tenttiä meillä vuoden 2020 puolella, järjestelmämme ei toistaiseksi salli ilmoittautua uudestaan. Ota tällöin yhteyttä toimistoomme, niin ilmoitamme sinut siirtotenttijäksi ja lähetämme sinulle laskun tai maksulinkin.


Tampereen kesäyliopistossa on mahdollista suorittaa siirtotenttejä yleisten tenttiemme yhteydessä. Yleiset tentit pidetään pääsääntöisesti ilta-aikaan. Tenttipäivät ja kellonajat näet tenttikalenteristamme.

 

Tenttejä voi suorittaa myös kesäyliopiston toimistolla arkisin klo 8 ja 16 välillä. Jos tenttisi osuu toimistoajalle, ota yhteyttä siirtotenttiyhteyshenkilöön (kts. yhteystiedot alta) tai kesäyliopiston toimistoon ENNEN ilmoittautumista.

 

Jos tenttisi on toimistoajan ulkopuolella, eikä kyseisenä päivänä ole yleistä tenttiä, ota yhteyttä meihin.

 

Kun suoritat siirtotentin yleisen tenttimme yhteydessä tai toimistollamme arkisin klo 8–16, siirtotenttimaksu on 50 euroa/tenttimiskerta. Muina aikoina käytössä on eri hinnoittelu. Lisätietoja saat toimistostamme.

Ilmoittautuminen

Siirtotentteihin ilmoittaudutaan vähintään kaksi viikkoa ennen kuulustelupäivää klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta ja täyttämällä ilmoittautumislomake. Merkitse lomakkeen Lisätietoa-kohtaan oman yliopistosi nimi, tenttipäivä ja kellonaika, jota ilmoittautumisesi koskee, sekä tentittävän opintojakson koodi ja nimi. Tenttimaksu (50 euroa) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

 

Lisäksi sinun tulee ilmoittautua tenttijäksi omaan yliopistoosi ja ilmoittaa, että teet tentin Tampereen kesäyliopistossa. Yhteyshenkilönä kesäyliopiston päässä toimii Suvi Tartia, puh. 050 575 7127. Tenttikysymykset tulisi lähettää osoitteeseen suvi.tartia@tampereenkesayliopisto.fi sekä myös osoitteeseen toimisto@tampereenkesayliopisto.fi. Perillä niiden tulisi olla viimeistään tenttiä edeltävänä arkipäivänä klo 12.

Tenttipaikka ja muita ohjeita

Yleiset tenttimme pidetään pääsääntöisesti Tampereen yliopiston tiloissa. Tenttipaikat näet tenttikalenteristamme.

 

Toimistoaikaan (arkisin klo 8-16) sekä yleisten tenttiemme ulkopuolella järjestettävät tentit pidetään Tampereen kesäyliopiston omissa tiloissa. Saat tarkemmat tiedot sähköpostitse.

 

Muistathan ottaa tenttiin mukaan kirjoitusvälineet, mahdolliset muut sallitut apuvälineet sekä henkilöllisyystodistuksen. Vastauspaperin saat meiltä.

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

1.1.2020 - 31.12.2020

Ilmoittautuminen alkaa

3.11.2019

Ilmoittautuminen päättyy

17.12.2020

Kurssimaksu

50€