Avoin yliopisto-opetusPuheviestintä

Loista esiintyjänä 2 op - KSUO5505

Tämä kurssi on päättynyt

Oppiaine

Äidinkieli

Vastaava yliopisto ja tiedekunta/yksikkö

Vaasan yliopisto – Markkinoinnin ja viestinnän akateeminen yksikkö

Ilmoittautuminen ja hintatiedot

Opintojakson hinta on 105€. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan verkkomaksuna Tampereen kesäyliopistoon 80. Vaasan avoimen yliopiston rekisteröintimaksun 25€ opiskelija maksaa Vaasan avoimeen yliopistoon ILPA-rekisteröitymisen yhteydessä. Ohjeet ILPA-rekisteröitymisestä lähetetään sähköpostilla ennen opintojakson alkua.

Aikataulu

Huom! Uusi aikataulu!

Luennot:

ma 1.6.

to 4.6.

ma 8.6.

to 11.6.

ma 15.6.

Luennot aina klo 16.45-20 (Huom! Muutos kellonajassa)

Paikka: Tampereen yliopiston Pinni B-rakennus, luentosali B3118. Pinni B sijaitsee Tampereen yliopiston keskustakampuksella os. Kanslerinrinne 1.

Suoritustapa

Luennot ja harjoitukset 20 t

Huom! Kurssin suorittaminen edellyttää läsnäoloa luennoilla ja harjoitustehtävien tekemistä.

Arviointi: hyväksytty / hylätty

Opettaja

Eeva Kaarne

Sisältö

Opiskelija valmistelee ja pitää suullisia esityksiä, osallistuu pari- ja ryhmäkeskusteluihin ja tekee suunnitelman oman kehittymisensä tueksi. Opiskelija antaa ja vastaanottaa rakentavaa palautetta.

Tavoitteet

Kurssin käytyään opiskelija osaa suunnitella ja tuottaa kiinnostavan, vakuuttavan ja persoonallisen suullisen esityksen. Hän oppii arvioimaan, mikä on viestinnän päämäärän merkitys ja miten asiat tulee aina esittää kuulijan ja kohderyhmän näkökulmasta. Opiskelija tunnistaa entistä paremmin omat vahvuutensa ja osaa tuoda esiin oman karismansa. Lisäksi opiskelija osaa hyödyntää keinoja, joilla esiintymisjännitystä käytännön tilanteissa hallitaan.

Oppimateriaali

Kirjallisuutta opettajan ohjeiden mukaan.

Lukioyhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulutasoisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.

Opintojakson normaalihinta on 105 euroa.

Lukio-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kautta avautuvalla e-lomakkeella. Pääset Korota-tarjottimelle tästä.

Tampereen yliopiston opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos  opiskelet tutkinto-opiskelijana Tampereen yliopistossa, valitse  ilmoittautumislomakkeella vaihtoehto ”Hinta TAU:n tutkinto-opiskelijalle  0,00 €”. Anna opiskelijanumerosi ilmoittautumislomakkeen kohdassa  ”Lisätietoa järjestäjille”. Tarkistamme sen perusteella  opinto-oikeutesi. Huom! Vaikka ilmoittautumislomakkella näkyisi hinta 25€ Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoiden ei tarvitse maksaa sitä.

Lisätiedot

Lisätietoja opinnoista saa koulutuspäällikkö Anu Urhemaalta, puh 040 7065606 ja koulutuskoordinaattori Vappu Saloselta, puh 040 081 3717.

Opettaja

Eeva Kaarne

Opintopisteet

2

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

1.6.2020 - 15.6.2020

Ilmoittautuminen alkaa

30.9.2019

Ilmoittautuminen päättyy

27.5.2020

Kurssimaksu

105€