KieletEnglanti

Englantia arkaileville

Tämä kurssi on päättynyt

Verkkokoulutus 9.-16.6.2020 

Tiistai-keskiviikko-torstai 9.-11.6. ja Maanantai-tiistai 15.-16.6.2020.

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Kurssikuvaus

Osaat kyllä englantia jonkin verran, olet opiskellut useitakin vuosia, mutta silti hirvittää. Sanat eivät tule suusta ja aivot tuntuvat jumittavan. Arkojen englannissa kasvatetaan rohkeutta ja kesytetään puhumisen pelko.

Oppimisen tukena käytetään rentoutusta ja mielikuvaharjoituksia sekä pohditaan oppimiseen liittyviä uskomuksia ja omaa oppimista sekä haetaan omaa oppimistyyliä. Englannin oppisisällöissä keskitytään omaan kielen tuottamiseen seuraavilla aihealueilla: koti ja asuminen, lähiympäristö ja työelämä. Rakenteiden osalta tähtäämme peruskieliopin sujuvampaan käyttöön.

Kurssi sisältää runsaasti pari- ja ryhmätöitä, roolileikkejä ja ripauksen suggestopediaa. Opiskelija saa moodlen kautta teemoihin liittyvää oppimateriaalia, joka sisältää erilaisia tehtäviä, esim. lukemis-, kuuntelu- ja rakenneharjoituksia. Tehtäviä tehdään Zoom-jaksojen lomassa sekä lisäksi kotitehtävinä. Ohjelmaan kuuluu myös ryhmätyönä tuotettava lähiympäristöön liittyvä pieni projektitehtävä.

Taitotaso: A2-B1

Kontaktitunnit 

pidetään Zoomin kautta päivittäin klo 9.30-11.30 ja 12.30-14.30, välissä ruokatunti. Zoom-tuntien lisäksi kannattaa varata työskentelyaikaa noin 1-2 t päivässä.

Oppimateriaali

Opettajan oma materiaali.

Kouluttaja

Soili Hämäläinen, FM Englanninopettaja, NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner.
Opettaja

Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

9.6.2020 - 16.6.2020

Ilmoittautuminen alkaa

13.2.2020

Ilmoittautuminen päättyy

8.6.2020

Kurssimaksu

100€