KieletEnglanti

Englannin kesämuokkaus - keskitason aktivointikurssi verkossa

Tämä kurssi on päättynyt

12.5.-23.6.2020

Kurssin tavoitteena on laajentaa sanastoa ja saada varmuutta keskeisiin rakenteisiin. Puheilmaisua harjoittelemme viikoittaisilla keskustelutunneilla, joiden aikana teemme myös pari- ja ryhmätöitä sekä edistämme omaa kielen tuottamista aktivoivia pieniä projekteja.
Kieliopissa kertautuvat perusaikamuodot, adjektiivien vertailu, adverbit, sanajärjestys, artikkelien ja prepositioiden käyttö sekä konditionaali. 

Opettajan oma materiaali. Lähtötaso yleiseurooppalaisen viitekehyksen taso B1.

Kurssi koostuu seuraavista osioista, joihin opiskelija voi osallistua oman valintansa mukaan joko kaikkiin tai joihinkin:

1) Keskustelu (Zoomin kautta) tiistaisin klo 17.30-18.30
2) Harjoitukset Opiskelija saa viikoittain, 3-4 pv ennen keskustelutuntia, viikon teemaan liittyvän oppimateriaalin, joka sisältää erilaisia tehtäviä, esim. lukemis-, kuuntelu- ja rakenneharjoituksia.
3) Kirjoitelmat Kuhunkin neljään teemaan liittyy kirjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen.
4) Kysymykset Opettaja vastaa opiskelijoiden tehtäviin ja kielioppiin yms. liittyviin kysymyksiin kurssin keskustelualueella.

Kurssilla käytetään oppimisalustana Moodlea ja keskustelutunteihin Zoom-sovellusta. Tarvittavat ohjeet ja linkit lähetetään osallistujille ennen kurssin alkua.

Aihealueet ja kielenkäyttömuodot:

  • Kurssi etenee alla kuvattujen aihealueiden mukaan (kielenkäyttömuodot suluissa):

12.5. Nice to meet you: esittelyt, tutustuminen, small talk (sosiaaliset tilanteet)

19.5. ja 26.5. Daily Life & Well-being: arki, työ, harrastukset, ihmiset, luonto, asenne (mielipiteen ja asenteen ilmaisu, ihmisten ja asioiden kuvailu)

2.6. ja 9.6. Local & Global: ympäristö, hyvinvointi, maailmanmeno, uutiset (avun tarjoaminen ja pyytäminen, kutsun esittäminen, suostuttelu, vertailu)

16.6. ja 23.6. Culture & History: nykyhetki ja mennyt aika, muistelu, taide ja tarinat (asiatietojen antaminen ja kysyminen, keskeyttäminen, tunteiden kuvailu ja kysyminen

Kouluttaja:

FM Englanninopettaja, NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner Soili HämäläinenOpettaja

Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

12.5.2020 - 23.6.2020

Ilmoittautuminen alkaa

27.4.2020

Ilmoittautuminen päättyy

17.5.2020

Kurssimaksu

95€