Yleisöluennot

Mis- ja disinformaatio - Miksi julkisen keskustelun seuraamisesta on tullut näin vaikeaa?

Tämä kurssi on päättynyt

Mis- ja disinformaatio. Miksi julkisen keskustelun seuraamisesta on tullut näin vaikeaa. – Ilmainen webinaari 31.8. klo 17-18.30

Luennon aihe

Vanhaan hyvään aikaan julkisuus oli selkeää, riitti että katsoi puoli yhdeksän uutiset ja luki aamun lehden jos halusi tietää mitä maailmassa tapahtuu. Julkisuuden laajeneminen digitaalisiin välineisiin, tutummin sosiaaliseen mediaan, muutti kaiken.  Somen myötä hyväntahtoisten, totuutta puhuvien viestijöiden lisäksi pitää osata tunnistaa pahantahtoiset, totuutta tarkoituksella vääristävät viestijät. Ei enää riitä, että seuraa eri medioita pysyäkseen kärryillä maailman menosta, vaan pitää myös osata tehdä lähdekritiikkiä, jotta tietää, kuka tahallaan hämmentää julkista keskustelu. Miksi julkisen keskustelun seuraamisesta on tullut vaikeaa, siihen haetaan vastausta viestintäympäristön häirinnän näkökulmasta.

Esittely

Maarit Pedak on kriisiviestinnästä väitellyt valtiotieteen tohtori ja johtamisen kauppatieteiden maisteri. Hän kouluttaa ja valmentaa erilaisia organisaatioita ja yhteisöjä organisaatioviestinnän aiheista kuten kriisi- ja riskiviestintä, strategian- ja johtamisviestintä sekä viestintäympäristön muutoksen ymmärtäminen. Lisäksi hän konsultoi julkishallinnon toimijoita viestintäsuunnitelmien päivittämisestä vastaamaan digitaalisen viestintäympäristön vaatimuksia.


Ilmoittautuminen

Yleisöluennolle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (vihreä painike). Luento on maksuton.

Paikkoja on rajattu määrä, ilmoittaudu siis pian! Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin ennen luennon alkua.

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

31.8.2020 - 31.8.2020

Ilmoittautuminen alkaa

31.5.2020

Ilmoittautuminen päättyy

31.8.2020

Kurssimaksu

0€