KieletEnglanti

Englantia arkaileville verkkokurssi

Tiistai-keskiviikko-torstai 8.-10.6. ja keskiviikko-torstai 16.-17.6.2021 klo 9.30-14.30 

Kontaktitunnit pidetään Zoomin kautta päivittäin klo 9.30-11.30 ja 12.30-14.30, välissä ruokatunti. 

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Kurssin kuvaus

Osaat kyllä englantia jonkin verran, olet opiskellut useitakin vuosia, mutta silti hirvittää. Sanat eivät tule suusta ja aivot tuntuvat jumittavan. Arkojen englannissa kasvatetaan rohkeutta ja kesytetään puhumisen pelko. Oppimisen tukena käytetään rentoutusta ja mielikuvaharjoituksia sekä pohditaan oppimiseen liittyviä uskomuksia ja omaa oppimista sekä haetaan omaa oppimistyyliä. Englannin oppisisällöissä keskitytään omaan kielen tuottamiseen seuraavilla aihealueilla: koti ja asuminen, lähiympäristö ja hyvinvointi. Rakenteiden osalta tähtäämme peruskieliopin sujuvampaan käyttöön.

Kurssi sisältää runsaasti pari- ja ryhmätöitä, roolileikkejä ja ripauksen suggestopediaa. Opiskelija saa moodlen kautta teemoihin liittyvää oppimateriaalia, joka sisältää erilaisia tehtäviä, esim. lukemis-, kuuntelu- ja rakenneharjoituksia. Tehtäviä tehdään zoom-jaksojen lomassa sekä joitakin kotitehtävinä. Ohjelmaan kuuluu myös lähiympäristöön liittyvä pieni ryhmätehtävä, joka tuotetaan yhden iltapäivän aikana.

Lähtötaso CEFR A2. Kielitasoista voit lukea lisää myös sivuiltamme.

Oppimateriaali: Opettajan oma materiaali.

Kouluttaja

Soili Hämäläinen, FM Englanninopettaja, NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner.Opettaja

Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

8.6.2021 - 17.6.2021

Ilmoittautuminen alkaa

8.3.2021

Ilmoittautuminen päättyy

31.5.2021

Kurssimaksu

100€

Ilmoittaudu