KieletEnglanti

Englanti: Life - uusi keskitason aktivointikurssi

13.1.-12.5.2021

Keskiviikkoisin 17.00-18.30 - ei opetusta 3.3.

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Saat kurssin aloitusviestin viikolla 1. 

--------

Welcome to Life! Tämä kurssi on sinulle, joka haluat saada vauhtia opiskeluusi ja olet valmis myös työskentelemään itsenäisesti. Kurssimateriaali on todella laaja, monipuolinen ja ajankohtainen, ja sen tavoitteisiin kuuluu kielitaidon laajentaminen B1-tasolta B2-tasolle. 

Life aktivoi kielitaitoasi käsittelemällä ajankohtaisia, koko maailmaa koskevia aiheita sekä globaalista että omakohtaisesta näkökulmasta. Teemoina keväällä esimerkiksi kulttuurit ja kansainvälisyys, tunteet, ideoiminen, vesi ja vedenalainen maailma, rakkaus ja tarinat. Tehtäviä kaikilla kielitaidon osa-alueilla: kuuntelu, puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen ja rakenteet. 

Tekstien ja rakenne- ja kuunteluharjoitusten lisäksi jokainen kappale sisältää teemaan liittyvän videon. Aiheet liitetään opiskelijan omaan elämään ja kokemuksiin My Life -osioissa. 

Tutkivaan oppimiseen kannustavissa Critical Thinking -osioissa harjoitellaan mm. tiedon arviointia, ongelmanratkaisua ja keskustelua ryhmässä. Kirjan mukana opiskelija saa koodin monipuoliseen Student Appiin. Oppimateriaali on kokonaisuudessaan saatavissa verkossa Appin kautta (kuuntelut, sanastot, videot)

44 t (34 t zoomissa, 10 t itseopiskelua = 40 min viikoittain) 

Lähtötaso 

CEFR B1

Oppikirja

John HughesPaul Dummett & Helen StephensonLife Intermediate Student's Book with App Code (British English). Kustantaja National Geographic Learning. huom! Second edition ISBN 9781337285919

Kouluttaja

FM Englanninopettaja (CertIBET), NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner Soili Hämäläinen


Opettaja

FM Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

13.1.2021 - 12.5.2021

Ilmoittautuminen alkaa

19.11.2020

Ilmoittautuminen päättyy

17.1.2021

Kurssimaksu

130€