KieletEnglanti

Englantia arkaileville verkossa jatkoryhmä

11.1-12.4.2021 Maanantaisin klo 17.00-18.30

Ei opetusta 1.3. 

----

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Kurssikuvaus

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Tämä opiskelukokonaisuus sopii erityisesti kaikille aikaisemmin Englantia arkaileville -kurssin käyneille. Keväällä aihealueina ovat Koti ja asuminen, Matkustaminen, Ympäristö ja maantuntemus sekä Yhteiskunta. 

Tavoitteena on säännöllisen harjoittelun avulla vahvistaa käytännön kielitaitoa ja rohkeutta puhumiseen sekä nostaa osaamista kohti B1-tasoa. Käsiteltävään teemaan liittyviä erilaisia harjoituksia opiskelija saa viikoittain Moodlessa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus tehdä rakennetestejä kurssin aikana.

Lisäksi keskustelemme säännöllisesti oppimiseen liittyvistä ajatuksista ja tunteista, aktivoimme erilaisia opiskelutapoja itsenäistä työskentelyä varten ja teemme lyhyitä rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia. Kaikki luonnollisesti englanniksi. 

CEFR taso A2/B1. Arvioitu opiskelijatyömäärää vastaava laajuus 35 t (24 t zoomissa, 11 t itseopiskelua = 1 t viikoittain).


Kouluttaja 

FM Englanninopettaja (CertIBET), NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner Soili Hämäläinen

Opettaja

FM Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

11.1.2021 - 12.4.2021

Ilmoittautuminen alkaa

19.11.2020

Ilmoittautuminen päättyy

19.1.2021

Kurssimaksu

100€