KieletEspanja

¡Hablamos y escribimos 2! – Keskustellaan ja kirjoitetaan espanjaksi 2

Ajankohta


Huom! Aikataulu muuttunut. Kurssi alkaa 18.2. torstaina klo 17.00

18.2.–13.5.2021 torstaisin klo 17.00–19.30 (sisältää 15 minuutin tauon)

Ei opetusta 4.3. ja 1.4.

Opetuspaikka

Huom! Opetusmuoto tarkentunut verkkokurssiksi.

Verkkokurssi (ei lähiopetusta)

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja  Zoom-verkkokokousalustaa. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys ja  mikrofoni.

Opettaja

Javier Garrocho

Kohderyhmä

Kurssi on jatkoa syksyn Hablamos y escribimos – keskustellaan ja kirjoitetaan espanjaksi – kurssille. Olet opiskellut kirjat Ventana 1–3 ja Ventana 4 -kirjasta kappaleet 1–3. 

Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla kurssin lähtötaso on A2–B1.

Hallitset espanjan peruskieliopin. Ymmärrät yleiskielisiä tekstejä ja osaat keskustella niistä. Osaat kirjoittaa lyhyitä tekstejä eri aiheista kuten matkustamisesta. Osaat kuvailla sekä menneitä että tulevia tapahtumia ja perustella mielipiteitäsi. Tunnet espanjankielisten maiden yhteiskuntaa ja kulttuuria. Pystyt käyttämään kieltä vuorovaikutteisesti eri tilanteissa, esim. töissä tai vapaa-ajalla.

Tavoitteet

Taitotaso B1 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla)

Kurssin tavoitteena on parantaa sekä kirjallista että suullista ilmaisua. Kurssin suoritettuasi mm. ymmärrät erilaisia kirjallisia tekstejä (esim. sanomalehtitekstit ja artikkelit) paremmin ja löydät niistä keskeisen sisällön. Osaat keskustella sinua kiinnostavista aiheista sekä esittää kysymyksiä ja kommentteja. Osaat kommunikoida kulttuurierot huomioiden.

Sisältö

Teemme monipuolisesti harjoituksia ja työskentelemme pareittain ja pienryhmissä. Kurssilla painotetaan erityisesti suullista ilmaisua ja tehdään paljon puhe- ja keskusteluharjoituksia. Harjoittelemme myös sanastoa ja rakenteita. 

Kurssilla käytetään Ventana 4 -kirjaa. Kirjaa käsitellään kappaleesta 4 alkaen. Kurssin teemoja ovat muun muassa kestävä kehitys, hyvinvointi sekä politiikka ja yhteiskunta. Opetuskielenä on espanja ja tarvittaessa suomi.

Oppimateriaali

Ahlava-Hämäläinen-Jompero-Lázaro Ramos: Ventana 4 (kpl 4 alkaen)

Oppikirja ei sisälly kurssimaksuun.

Suoritustapa

Kurssiin sisältyy 36 oppituntia (à 45 min.) sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä (mm. kotitehtäviä). Kurssilla ei ole loppukoetta.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Javier Garrocho

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

18.2.2021 - 13.5.2021

Ilmoittautuminen alkaa

24.11.2020

Ilmoittautuminen päättyy

17.2.2021

Kurssimaksu

120€