Muu koulutusMuu sisältö

Siirtotentit 2021

HUOM! Koronatilanne vaikuttaa myös siirtotenttimiseen. Tutustuthan koronaohjeistukseemme ennen ilmoittautumista. Suosittelemme, että otat yhteyttä toimistoomme ennen ilmoittautumista jotta saat ajantasaiset tiedot ja tarkempia ohjeita. 


Tampereen kesäyliopistossa on mahdollista suorittaa siirtotenttejä yleisten tenttiemme yhteydessä. Yleiset tentit pidetään pääsääntöisesti ilta-aikaan. Tenttipäivät ja kellonajat näet tenttikalenteristamme.

Tenttejä voi suorittaa myös kesäyliopiston toimistolla arkisin klo 8 ja 16 välillä. Jos tenttisi osuu toimistoajalle, ota yhteyttä siirtotenttiyhteyshenkilöön (kts. yhteystiedot alta) tai kesäyliopiston toimistoon ENNEN ilmoittautumista.

Jos tenttisi on toimistoajan ulkopuolella, eikä kyseisenä päivänä ole yleistä tenttiä, ota yhteyttä meihin.

Kun suoritat siirtotentin yleisen tenttimme yhteydessä tai toimistollamme arkisin klo 8–16, siirtotenttimaksu on 50 euroa/tenttimiskerta. Muina aikoina käytössä on eri hinnoittelu. Lisätietoja saat toimistostamme.

Ilmoittautuminen

Siirtotentteihin ilmoittaudutaan vähintään kaksi viikkoa ennen kuulustelupäivää klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta ja täyttämällä ilmoittautumislomake. Merkitse lomakkeen Lisätietoa-kohtaan oman yliopistosi nimi, tenttipäivä ja kellonaika, jota ilmoittautumisesi koskee, sekä tentittävän opintojakson koodi ja nimi. Tenttimaksu (50 euroa) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.
HUOM! Jos olet jo aiemmin tehnyt siirtotentin meillä vuonna 2021, älä ilmoittaudu lomakkeella vaan ota yhteyttä siirtotenttiyhteyshenkilöön tai toimistoomme.

Meille ilmoittautumisen lisäksi sinun tulee ilmoittautua tenttijäksi omaan yliopistoosi ja ilmoittaa, että teet tentin siirtotenttinä Tampereen kesäyliopistossa. Yhteyshenkilönä kesäyliopiston päässä toimii Henri Vataja, puh. 040 355 8194. Tenttikysymykset tulisi lähettää osoitteeseen henri.vataja@tampereenkesayliopisto.fi sekä myös osoitteeseen toimisto@tampereenkesayliopisto.fi. Perillä niiden tulisi olla viimeistään tenttiä edeltävänä arkipäivänä klo 12.

Tenttipaikka ja muita ohjeita

Yleiset tenttimme pidetään pääsääntöisesti Tampereen yliopiston tiloissa. Tenttipaikat näet tenttikalenteristamme.

Toimistoaikana (arkisin klo 8-16) sekä yleisten tenttiemme ulkopuolella järjestettävät tentit pidetään Tampereen kesäyliopiston omissa tiloissa. Saat tarkemmat tiedot sähköpostitse.

Muistathan ottaa tenttiin mukaan kirjoitusvälineet, mahdolliset muut sallitut apuvälineet sekä henkilöllisyystodistuksen. Vastauspaperin saat meiltä.

Lisätiedot

Henri Vataja, puh. 040 355 8194

henri.vataja [at] tampereenkesayliopisto.fi

Tampereen kesäyliopiston toimisto, puh. 03 223 8433

toimisto [at] tampereenkesayliopisto.fiIlmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

1.1.2021 - 31.12.2021

Ilmoittautuminen alkaa

31.12.2020

Ilmoittautuminen päättyy

19.12.2022

Kurssimaksu

50€

Ilmoittaudu