Avoin yliopisto-opetusKasvatustiede

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op

Vastaava yliopisto – Yksikkö

Tampereen yliopisto – Kasvatustieteiden yksikkö

Aikataulu

Opinnot suoritetaan kesällä lähiopetuksena. Opinnot aloitetaan jaksolla KASP2 Kasvatus, koulutus ja yhteiskunta 31.5.2021. Opinto-oikeutta on 31.12.2021 asti. Kunkin opintojakson tarkat tiedot ja aikaulut näet yllä olevasta Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot -luettelon linkeistä. Jokainen jakson nimi on samalla linkki.

Sisältö

Kasvatustieteiden perusopinnoissa perehdytään kasvatuksen  historiallisiin, filosofisiin, sosiologisiin ja psykologisiin  lähtökohtiin sekä kasvatuksen ja koulutuksen kulttuurisiin ja  yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Perusopintojen keskeisiä aiheita ovat  ihmisen kehitys, oppiminen ja kasvatus sekä opetus, koulutus ja  kasvatustieteellinen asiantuntijuus elämänkulun eri vaiheissa.  Opinnoissa perehdytään kasvatustieteellisen tutkimuksen ja  tutkimusetiikan peruskysymyksiin.


Suoritustapa

Luentoja, pienryhmätyöskentelyä ja itsenäistä työskentelyä. Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Hintatiedot

Hinta 480 euroa maksetaan verkkomaksulla ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu sisältää Tampereen avoimen yliopiston rekisteröintimaksun.

Lukioyhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulutasoisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.

Jakson normaalihinta on 480 euroa.

Lukio-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kautta avautuvalla e-lomakkeella viimeistään 24.5. Pääset Korota-tarjottimelle tästä.


Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietona. Muutokset mahdollisia.

Opintopisteet

25

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

31.5.2021 - 31.12.2021

Ilmoittautuminen alkaa

28.2.2021

Ilmoittautuminen päättyy

30.5.2021

Kurssimaksu

480€