KieletEnglanti

Rentoudu ja opi englantia

Verkkokurssi ma 7.-21.6.2021 klo 10.00 – 13.30 

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Sisältökuvaus

Mitä stressi on ja mitä se tekee meille, on monelle tuttua. Tällä kurssilla opit teorian lisäksi käytännön harjoituksia, joiden avulla voi rentoutua ja vapautua stressistä. Harjoitusten avulla jokainen voi löytää ja luoda aineksia omaan hyvinvointiin. 

Stressistä ja rentoutumisesta puhumisen lisäksi rakennetaan sanastoa ja kielenkäyttömalleja asioiden ja tunnetilojen kuvailuun sekä kysymyksien esittämiseen ns. arvostavan haastattelun (appreciative inquiry) kautta. 

Pääteemat: kiinnostuksen kohteet, elämäntapa, terveys ja tunteet.


Kurssi sisältää runsaasti kommunikatiivisia pari- ja ryhmätöitä, keskustelua rennossa hengessä sekä jokaisena päivänä 1-2 ohjattua rentoutus- tai keskittymisharjoitusta. (autogeeninen kehorentoutus, mielikuvamatkat, tarinat, meditaatio).

Kontaktitunnit pidetään Zoomin kumpanakin päivänä klo 10.00-13.30, välissä puolen tunnin tauko. Rentoutusharjoituksia varten kannattaa varata rauhallinen ympäristö, makuualusta tai vastaava sekä viltti ja lämmintä vaatetta.


Kurssikieli on englanti ja harjoitukset tehdään englanniksi tarvittaessa sanastoja avuksi käyttäen. Sanastot ja muu kirjallinen materiaali toimitetaan Moodlen kautta etukäteen.

Tavoitteena on saada käyttöön keinoja, jotka vievät eteenpäin myönteisemmin niin englannin opiskelussa kuin muutenkin elämässä.


Kurssin laajuus on 15 oppituntia, josta 12 t zoomissa ja 3 t itseopiskelua.


Kouluttaja

Soili Hämäläinen, FM Englanninopettaja, NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner.

Opettaja

FM Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

7.6.2021 - 21.6.2021

Ilmoittautuminen alkaa

15.3.2021

Ilmoittautuminen päättyy

30.5.2021

Kurssimaksu

80€

Ilmoittaudu