Kehitä ammatillista osaamistasiOpetus, kasvatus ja ohjaus

Positive Psychology Practitioner -kesäpaketti

Suositun Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksen kesäpaketti tarjolla nyt!

 

Tämä  koulutus on sinulle, joka haluat kesästä nauttimisen ohessa  opiskella  kukoistuksen teoriaa ja työkaluja tieteen näkökulmasta verkossa. Haluat  edetä omaan tahtiin ja ilman suorituspaineita. Saatat olla pohtinut osallistumista laajaan Positive Psychology Practitioner -koulutukseemme, mutta harkitset vielä, haluatko suorittaa koko ohjelman. Ole rauhassa missä olet, vaikkapa laiturin nokassa, kunhan nettiyhteys toimii.

Koulutuksen hinta

Kesäpaketin  hinta on 690 euroa. Voit maksaa sen kerralla tai kahdessa erässä ilman  lisäkuluja. Ensimmäinen lasku lähtee pian ohjelman alettua, ja toinen heinäkuussa.

Kesäpaketti on suositun, kahdeksan kuukauden mittaisen Positive Psychology Practitioner -koulutuksemme alkuosa. Jos haluat Kesäpaketin jälkeen syventyä lisää aiheeseen, voit siis helposti jatkaa PPP-koulutukseemme! Jos lähdet mukaan syyskuussa alkavaan PPP-koulutukseen, hyvitämme sinulle Kesäpaketin hinnan kokonaisuudessaan. Jos jatkat myöhemmin, mutta vuoden sisällä, hyvitämme sinulle hinnasta 80 prosenttia. 


Kesäpaketti tarjoaa sinulle

Johdatuksen positiiviseen psykologiaan (tarkemmin alla)

Perehdytyksen myönteisyyden osa-alueeseen (tarkemmin alla)

Positiivisen psykologian tutkitut työkalut

Videoluentoja, kirjallista materiaalia ja tehtäväkirjan

Mahdollisuuden vuorovaikuttaa samanhenkisen porukan kanssa

Kouluttajan vetämät porukan yhteiset vapaavalintaiset verkkotapaamiset (3) 

Tallenteet verkkotapaamisista

Kolmen kuukauden pääsyn koulutusalustalle

Kouluttajien tuen ja asiakaspalvelun

 

Katso lisätietoa koulutuksesta täältä

https://www.joylla.com/kesapaketti


Tässä muutama palaute aikaisemmasta Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksesta:


 “Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus on  antanut tutkimustietoa monesta itseä kiinnostaneesta aiheesta, jotka  osoittautuivatkin positiiviseen psykologiaan kuuluviksi. Kukoistuksen  kehyksen osa-alueet nivoutuvat yhteen kokonaisuudeksi, jota on helppo  sisäistää käytännön harjoituksin. Olen nauttinut tästä kokonaisvaltaisen  ajattelun kauneudesta.

Oma arki on keventynyt erilaisten  harjoitusten avulla. Harjoitukset ovat auttaneet tiedostamaan syvemmin  omia vahvuuksiani ja tapaani toimia. Olen jakanut oppimaani mm.  työpaikalla ja soveltaen asiakkaiden kanssa, jotka ovat vanhuksia.

Olen  oppinut uusia työkaluja. Työni kannalta itsemyötätuntoharjoitukset sekä  työn imun ja flown oivaltaminen ovat tärkeitä asioita. Haluan jakaa  tätä tietoa eteenpäin oman alani eli sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan  työntekijöille. Olen saanut myös uuden kipinän psykologian opintoihin  ja kiinnostuksen valmentajan tai mindfulness-ohjaajan opintoihin.

Parasta  Joyllan koulutuksessa ovat olleet monipuolinen asiasisältö ja  materiaali, käytännönläheisyys, mukaansatempaavat ja luontevat  luennoitsijat sekä verkko-opintomahdollisuus.”  
Irene Hursti, sosionomi-lähihoitaja

 

 “Kiitos upeasta positiivisen psykologian  verkkokurssista! Pidin siitä, miten aiheita käsiteltiin tieteellisen  tutkimustiedon kautta, kuitenkin koko ajan käytäntöön soveltaen. Etenkin  omaan arkeen kytkeytyvät harjoitukset olivat hyödyllisiä ja muuttivat  jo lyhyessä ajassa omaa tapaa nähdä asioita. Luentovideoita oli mukava  kuunnella ja pidin kouluttajien tavasta kertoa myös siitä, miten teemat  näkyvät heidän omassa elämässään. Monet aiheet jäävät mietityttämään  vielä kurssin jälkeenkin.”  

Satu Pihlaja, psykologi

 

 “Opinnot positiivisen psykologian parissa antoivat  minulle valtavasti ilon ja innostuksen tunteita. Ne vakuuttivat minut  kiitollisuuden ja onnistumisten huomioimisen tärkeydestä. Ne vahvistivat  minussa halua tehdä hyvää pyyteettömästi ja myös ventovieraille.  Opinnot inspiroivat elämään entistäkin vahvemmin oman näköistä elämää ja  antoivat rohkeutta tarttua niihin asioihin, jotka kutsuvat. Ne  kirkastivat jälleen arvojani, ja sitä kautta lisäsivät merkityksen  tunnettani.

Päällimmäiseksi jäi tunne, että haluan tietää vielä  lisää näistä aiheista, kahlata läpi kirjallisuutta ja ennen kaikkea  jalostaa tämä tieto eteenpäin niin, että se voi palvella omia  asiakkaitani ja jopa koko yhteiskuntaa. Ajattelen, että tämä tieto  tulisi saada kaikkien ulottuville: ”jokamiehenoikeudeksi” tai osaksi  oppivelvollisuutta. Hyvän elämän taitojen tulisi löytyä ihan jokaisen  repusta, niin tärkeitä ne ovat.

Ihailen Netan ja Paulinan tapaa  olla supervahvoja inhimillisyydessään. Näissä naisissa on älyn ja  kauneuden lisäksi taitoa kohdata ihminen, heittäytyä, olla haavoittuva  ja taitoa luoda ystävällinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Voin  lämpimästi suositella Joyllan koulutuksia ihan kaikille kiinnostuneille.”  

Miia Vauhkonen / VauMii, Positive Psychology Practitioner, ratkaisukeskeinen valmentaja, äitiyteen erikoistunut pilatesohjaaja

 

 “Vaikkakin kurssi on vielä osaltani kesken, olen jo  huomannut merkittäviä muutoksia ajattelutavassani. Suoraan sanottuna en  olisi koskaan uskonut kuinka paljon tällä kurssilla on vaikutusta  elämään.”  
Ville

 

Pääkouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, KTK, toiminut avustavana luennoitsijana (Applied Positive Psychology, University of East London), (netta(at)joylla.com tai 050 345 1045)

Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, DI (paulina(at)joylla.com tai 040 506 8762)

Lisäksi koulutuksessa vierailee myös muita luennoitsijoita. 

 

Huom! Lisää koulutuksesta myös kouluttajien omilta sivuilta. http://www.joylla.com/positive-psychology-practitioner.

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

7.6.2021 - 31.8.2021

Ilmoittautuminen alkaa

16.5.2021

Ilmoittautuminen päättyy

31.7.2021

Kurssimaksu

690€

Ilmoittaudu