Avoin yliopisto-opetusTulevaisuudentutkimus

Tulevaisuusohjauksen menetelmät ja työkalut 15 op

Tämä kurssi on päättynyt

Vastaava yliopisto - Tiedekunta/Yksikkö

Turun yliopisto - Kauppakorkeakoulu

Opetuspaikka

Opinnot järjestetään verkkovälitteisesti Zoom-alustalla ja Moodlessa, sekä mahdollisuuksia mukaan jokaiseen jaksoon kuuluu yksi lähipäivä Turussa (mahdollista korvata tehtävällä).


Kuvaus

Millaista on tulevaisuuden työelämä? Miten ohjata erilaisia ammatillista ohjausta tarvitsevia henkilöitä tekemään itselle mielekkäitä ja kestäviä valintoja? Miten toiminnallisia menetelmiä voi käyttää osana ohjaustyötä ja opetusta?

Tulevaisuusohjaus tarjoaa konkreettisia välineitä ohjaustyöhön ja innostaa tulevaisuusohjauksen kehittämiseen omassa työympäristössä. Työskenteletpä osaamisen ja henkilöstön kehittämistehtävissä tai uraohjaajana koulussa, järjestössä tai vaikka yrityksessä, tämä opintokokonaisuus tarjoaa niin akateemista tutkimustietoa kuin käytännön työvälineitä ohjaustyösi tueksi. Opinnot sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Opinnot ovat Turun yliopiston tulevaisuudentutkimuskeskuksen järjestämiä erikoisopintojaksoja.

Lue lisää ja katso esittelyvideo Tulevaisuusohjaus.fi-sivulta!


Suoritustapa

Opintokokonaisuus sisältää kolme opintojaksoa, joihin sisältyy verkkovälitteisiä asiantuntijaluentoja, luentotallenteita, opintomateriaaleja sekä tuutortapaamisia ja -ohjausta. Lisäksi opintoihin sisältyy itsenäistä opiskelua ja pienryhmätyöskentelyä. Arviointi asteikolla 0-5.

 

 

Ilmoittautuminen ja hintatiedot

Opintokokonaisuuden hinta on 390 €. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan verkkomaksuna Tampereen kesäyliopistoon 240 €.

Turun yliopiston avoimen yliopiston opintomaksun 150 € opiskelija maksaa avoimeen yliopistoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjeet avoimeen yliopistoon ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostitse ennen opintojakson alkua. Opintomaksu ei ole sidoksissa opintosuorituksiin, vaan se on maksu määräaikaisesta ja rajatusta opinto-oikeudesta ja se sisältää verkkomateriaalit ja verkko-opetukset.

Tiedot ilmoitettu ennakkotietona. 

Opettaja

Maili Marjamaa, Tero Villman

Opintopisteet

15

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

25.10.2021 - 2.6.2022

Ilmoittautuminen alkaa

14.8.2021

Ilmoittautuminen päättyy

19.10.2021

Kurssimaksu

390€