Yleisöluennot

Yleisöluento: Viihdyttävän karmivat kummitusjutut

Tämä kurssi on päättynyt

Ilmainen verkkoyleisöluento 3.11. klo 17-18.30

Luennon aihe

Kirjailija Anneli Kanto kokosi vanhasta ja uudemmasta kansanperinteestä kirjan Kuollut kulkee, jossa seikkailevat niin maara, etiäinen, sorkkajalkainen korttipeluri kuin sotilaskin. Ennen kummitukset ajoivat hevosilla, nykyään autoilla, mutta kummitusjuttujen suosio ei laannu, vaan elävän kuolleen perinnettä jatkavat nykyiset zombie-elokuvat. Pyhäinpäivän alla 3.11. kello 17 Anneli Kanto kertoo Tampereen kesäyliopiston luennolla, millaisia kummituslajeja kertomuksista löytyi ja miksi kummitukset edelleen kiinnostavat. 

Luennoitsija

Anneli Kanto on tamperelainen kirjailija ja käsikirjoittaja. Hän on kirjoittanut lastenkirjoja ja historiallisia romaaneja, joista uusin, Rottien pyhimys, kertoo Hattulan kirkon maalareista. Hän on kirjoittanut myös tv-käsikirjoituksia ja näytelmiä, viimeisin 2020 Helsingin kaupunginteatterissa esitetty Punaorvot.

Ilmoittautuminen

Yleisöluennolle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (vihreä Ilmoittaudu-painike). Luento on maksuton.

Paikkoja on rajattu määrä, ilmoittaudu siis hyvissä ajoin! Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin verkkoluennolle ennen luennon alkua.

Opettaja

Anneli Kanto

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

3.11.2021 - 3.11.2021

Ilmoittautuminen alkaa

11.10.2021

Ilmoittautuminen päättyy

31.10.2021

Kurssimaksu

0€