KieletEnglanti

Englanti: Life Intermediate – keskitason aktivointikurssi

2.2.-11.5.22 

Huom! Kurssin alkamis- ja päättymisajankohtaa on muutettu aiemmin ilmoitetusta.

Keskiviikkoisin 17.15-19.00 

Ei zoom-tapaamista 1.3. ja 12.4. 

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Kuvaus

Welcome to Life! Tämä kurssi on sinulle, joka haluat saada vauhtia opiskeluusi ja olet valmis myös työskentelemään itsenäisesti. Kurssimateriaali on todella laaja, monipuolinen ja ajankohtainen, ja sen tavoitteisiin kuuluu kielitaidon laajentaminen B1-tasolta B2-tasolle. 

Jatkamme v. 2021 alkanutta kurssia ja keväällä 2022 vuorossa on Life Intermediate -oppikirja kpl 9-12. Mukaan voi hyvin tulla nyt, sillä kappaleet ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Teemoina ovat esimerkiksi ostokset ja kuluttaminen, avaruus, kommunikaatioteknologia, tutkimusmatkailu sekä ihmissuhteet ja käyttäytyminen.

Life aktivoi kielitaitoasi käsittelemällä ajankohtaisia, koko maailmaa koskevia aiheita sekä globaalista että omakohtaisesta näkökulmasta. Tehtäviä kaikilla kielitaidon osa-alueilla: kuuntelu, puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen ja rakenteet. 

Tekstien ja rakenne- ja kuunteluharjoitusten lisäksi jokainen kappale sisältää teemaan liittyvän videon. Aiheet liitetään opiskelijan omaan elämään ja kokemuksiin My Life -osioissa. Tutkivaan oppimiseen kannustavissa Critical Thinking -osioissa harjoitellaan mm. tiedon arviointia, ongelmanratkaisua ja keskustelua ryhmässä. 

Aineiston laajuuden takia zoom-tapaamisissa kekitytään suullisiin tehtäviin ja osa muista harjoituksista (videot, kirjoittaminen, lukeminen) jää kotona tehtäväksi. Opiskelijat kirjoittavat kaksi teemoihin liittyvää kirjoitelmaa, joista opettaja antaa palautetta. Kirjoitelmaviikolla ei ole zoom-tapaamista (1.3. ja 12.4.), vaan opiskelija voi käyttää kurssiajan kirjoittamiseen. 

Kirjan mukana opiskelija saa koodin monipuoliseen Student Appiin. Oppimateriaali on kokonaisuudessaan saatavissa verkossa Appin kautta (kuuntelut, sanastot, videot)

Lähtötaso 

CEFR B1

Oppikirja

John HughesPaul Dummett & Helen StephensonLife Intermediate Student's Book with App Code (British English). Kustantaja National Geographic Learning. huom! Second edition ISBN 9781337285919. 

Oppikirja ei sisälly kurssin hintaan, vaan se tulee hankkia itse. 

Kurssin laajuus

Arvioitu opiskelijatyömäärä 46 t (34 t zoomissa, 12 t itseopiskelua = 40 min viikoittain) 

Kouluttaja

FM Englanninopettaja (CertIBET), NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner Soili HämäläinenOpettaja

Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

2.2.2022 - 11.5.2022

Ilmoittautuminen alkaa

13.10.2021

Ilmoittautuminen päättyy

24.1.2022

Kurssimaksu

130€

Ilmoittaudu