Kehitä ammatillista osaamistasiOpetus, kasvatus ja ohjaus

Positiivisen psykologian perusteet

Suositun Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksen perusteet tarjolla nyt!

 

1.2.– 30.4.2022

Tämä koulutus on sinulle, joka haluat johdatuksen ”hyvän elämän tieteen” perusteisiin ja positiivisen psykologian tutkittuihin työkaluihin. Haluat edetä omaan tahtiin ja ilman suorituspaineita. Saatat olla pohtinut osallistumista laajaan Positive Psychology Practitioner -koulutukseemme, mutta harkitset vielä koko ohjelman suorittamista. Tämän koulutuksen voi opiskella missä vain, vaikkapa sohvan nurkkaan kääriytyneenä, kunhan nettiyhteys toimii.

Kouluttajan vetämät koko porukan yhteiset verkkotapaamiset pidetään 10.2.2022, 17.2.2022 ja 2.3.2022 kello 12 - 14 ja 18 - 20 (eli voit osallistua joko päivä- tai iltatapaamiseen). Lisäksi luvassa on kurssin yhteenvetotilaisuus 10.3.2022.


Koulutuksen hinta

Perusteiden hinta on 690 euroa. Voit maksaa sen kerralla tai kahdessa erässä ilman lisäkuluja. Ensimmäinen lasku lähtee pian ohjelman alettua ja toinen maaliskuussa.

Perusteet on suositun, kahdeksan kuukauden mittaisen Positive Psychology Practitioner -koulutuksemme alkuosa. Jos haluat perusteiden jälkeen syventyä lisää aiheeseen, voit helposti jatkaa PPP-koulutukseen.


Perusteet tarjoaa sinulle

Johdatuksen positiiviseen psykologiaan

Perehdytyksen myönteisyyden osa-alueeseen

Positiivisen psykologian tutkitut työkalut

Videoluentoja, kirjallista materiaalia ja tehtäväkirjan

Mahdollisuuden vuorovaikuttaa samanhenkisen porukan kanssa

Kouluttajan vetämät porukan yhteiset vapaavalintaiset verkkotapaamiset (3)

Tallenteet verkkotapaamisista

Kouluttajien tuen ja asiakaspalvelun

 

Katso lisätietoa koulutuksesta täältä

https://www.joylla.com/positiivisen-psykologian-perusteet


Tässä muutama palaute aikaisemmasta Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksesta:


 “Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus on  antanut tutkimustietoa monesta itseä kiinnostaneesta aiheesta, jotka  osoittautuivatkin positiiviseen psykologiaan kuuluviksi. Kukoistuksen kehyksen osa-alueet nivoutuvat yhteen kokonaisuudeksi, jota on helppo sisäistää käytännön harjoituksin. Olen nauttinut tästä kokonaisvaltaisen ajattelun kauneudesta.

Oma arki on keventynyt erilaisten harjoitusten avulla. Harjoitukset ovat auttaneet tiedostamaan syvemmin omia vahvuuksiani ja tapaani toimia. Olen jakanut oppimaani mm. työpaikalla ja soveltaen asiakkaiden kanssa, jotka ovat vanhuksia.

Olen oppinut uusia työkaluja. Työni kannalta itsemyötätuntoharjoitukset sekä työn imun ja flown oivaltaminen ovat tärkeitä asioita. Haluan jakaa tätä tietoa eteenpäin oman alani eli sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan  työntekijöille. Olen saanut myös uuden kipinän psykologian opintoihin  ja kiinnostuksen valmentajan tai mindfulness-ohjaajan opintoihin.

Parasta Joyllan koulutuksessa ovat olleet monipuolinen asiasisältö ja materiaali, käytännönläheisyys, mukaansatempaavat ja luontevat  luennoitsijat sekä verkko-opintomahdollisuus.”  
Irene Hursti, sosionomi-lähihoitaja

 

 “Kiitos upeasta positiivisen psykologian verkkokurssista! Pidin siitä, miten aiheita käsiteltiin tieteellisen tutkimustiedon kautta, kuitenkin koko ajan käytäntöön soveltaen. Etenkin  omaan arkeen kytkeytyvät harjoitukset olivat hyödyllisiä ja muuttivat  jo lyhyessä ajassa omaa tapaa nähdä asioita. Luentovideoita oli mukava  kuunnella ja pidin kouluttajien tavasta kertoa myös siitä, miten teemat  näkyvät heidän omassa elämässään. Monet aiheet jäävät mietityttämään  vielä kurssin jälkeenkin.”  

Satu Pihlaja, psykologi

 

 “Opinnot positiivisen psykologian parissa antoivat  minulle valtavasti ilon ja innostuksen tunteita. Ne vakuuttivat minut  kiitollisuuden ja onnistumisten huomioimisen tärkeydestä. Ne vahvistivat minussa halua tehdä hyvää pyyteettömästi ja myös ventovieraille. Opinnot inspiroivat elämään entistäkin vahvemmin oman näköistä elämää ja antoivat rohkeutta tarttua niihin asioihin, jotka kutsuvat. Ne  kirkastivat jälleen arvojani, ja sitä kautta lisäsivät merkityksen  tunnettani.

Päällimmäiseksi jäi tunne, että haluan tietää vielä  lisää näistä aiheista, kahlata läpi kirjallisuutta ja ennen kaikkea  jalostaa tämä tieto eteenpäin niin, että se voi palvella omia  asiakkaitani ja jopa koko yhteiskuntaa. Ajattelen, että tämä tieto  tulisi saada kaikkien ulottuville: ”jokamiehenoikeudeksi” tai osaksi oppivelvollisuutta. Hyvän elämän taitojen tulisi löytyä ihan jokaisen repusta, niin tärkeitä ne ovat.

Ihailen Netan ja Paulinan tapaa olla supervahvoja inhimillisyydessään. Näissä naisissa on älyn ja kauneuden lisäksi taitoa kohdata ihminen, heittäytyä, olla haavoittuva ja taitoa luoda ystävällinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Voin lämpimästi suositella Joyllan koulutuksia ihan kaikille kiinnostuneille.”  

Miia Vauhkonen / VauMii, Positive Psychology Practitioner, ratkaisukeskeinen valmentaja, äitiyteen erikoistunut pilatesohjaaja

 

 “Vaikkakin kurssi on vielä osaltani kesken, olen jo huomannut merkittäviä muutoksia ajattelutavassani. Suoraan sanottuna en olisi koskaan uskonut kuinka paljon tällä kurssilla on vaikutusta elämään.”  
Ville

 

Pääkouluttajat

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, KTK, toiminut avustavana luennoitsijana (Applied Positive Psychology, University of East London), (netta(at)joylla.com tai 050 345 1045)

Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, DI (paulina(at)joylla.com tai 040 506 8762)

Lisäksi koulutuksessa vierailee myös muita luennoitsijoita.

 

Huom! Lisää koulutuksesta myös kouluttajien omilta sivuilta: https://www.joylla.com/positive-psychology-practitioner

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

1.2.2022 - 30.4.2022

Ilmoittautuminen alkaa

31.10.2021

Ilmoittautuminen päättyy

31.1.2022

Kurssimaksu

690€

Ilmoittaudu