Kehitä ammatillista osaamistasiOpetus, kasvatus ja ohjaus

Lasten mindfulness -ohjaamisen perusteet verkkokoulutus

Tämä kurssi on päättynyt

17.6. ja 15.8.2022 klo 10.00–15.30

Lasten mindfulness -ohjaamisen perusteet on kokemuksellinen, etäyhteydellä (Zoom) tapahtuva koulutus. Koulutuksen jälkeen osaat harjoittaa mindfulness-meditaatiota itse ja ohjata lukuisia erilaisia harjoitteita lapsiryhmässä. Koulutuksessa paneudutaan paitsi mindfulnessin teoriataustaan, vaikutuksiin ja itse harjoituksiin, myös ryhmien erityiskysymyksiin ja lasten ohjaamisen haasteisiin. 

Verkkokoulutus tapahtuu kahtena päivänä ja kurssipäivien välillä oletetaan tehtävän mindfulness-harjoituksia itsenäisesti. 

Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi tarpeelliset ohjeet ja linkit verkkokoulutukseen osallistumiseen. Osallistuttuasi koulutukseen saat postitse osallistumistodistuksen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii FM Elina Kauppila, joka on valtuutettu mindfulness-ohjaaja (MBSR) ja Toimiva perhe-, Toimiva vuorovaikutus-  ja Nuorten ihmissuhtetaito-ohjaaja. Kauppila on kirjoittanut vanhemmuuden ja läsnäolon teemoista kolme kirjaa: Kamalan ihana päivä. Lasten mindfulness-kirjan, Ihana perhe. Tietoisen vanhemmuuden ABC:n ja Huomaa hetki perheessä. Vanhemman tunnetaitokirja. 

Koulutuksen yhteyshenkilö kesäyliopistossa: Koulutuskoordinaattori Sanna Vaurula, sanna.vaurula@tampereenkesayliopisto.fi, puh. 040-3573232

Osallistumismaksu

120 €. Maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Laskun voi tilata työnantajalle ilmoittautumislomakkeen kohdassa "yrityslaskutus".

Koulutuksesta sanottua

"Koulutus oli aivan ihana! Loistava asiansa osaava kouluttaja. Alkuun olin hyvin skeptinen, että kuinka koulutus Zoomin kautta onnistuu, mutta Elina osasi luoda hyvin intensiivisen tunnelman myös etänä".

"Koulutuksen järjestäminen ja sisällön suunnittelu todella onnistunut kohderyhmää ajatellen."

"Erittäin hyvä koulutus. Tärkeä ja mielenkiintoinen aihe ja erittäin ammattitaitoinen opettaja. Sain paljon vinkkejä ja menetelmiä työhöni:"

Opettaja

FM Elina Kauppila

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

17.6.2022 - 15.8.2022

Ilmoittautuminen alkaa

12.3.2022

Ilmoittautuminen päättyy

16.6.2022

Kurssimaksu

120€