Hyvinvointi ja harrastuksetTerveys, liikunta ja hyvinvointi

Elämäntaitoja NLP:stä -johdantokurssi

Viikonloppukurssi: la-su 12.-13.11.2022 klo 9-16 (lähiopetus kesäyliopiston koulutustiloissa, os. Kalevantie 7 C, 7.krs)

Mietitkö, mitä NLP on ja onko se sinua varten? Kaksi päivää NLP:n parissa antaa käsityksen NLP:n perusperiaatteista, ja pääset omakohtaisesti kokeilemaan keskeisiä menetelmiä ja työskentelytapoja

Koulutuskuvaus

Innostavia oivalluksia itsetuntemukseen, ihmissuhteisiin ja muutokseen.

NLP:n ideat ovat käytännöllisiä ja toimivia. NLP johdantokurssilla tutustutaan ajattelumalleihin ja opetellaan mielikuvien käyttämistä. Perustekniikat auttavat ymmärtämään itseä ja muita paremmin ja löytämään lisää voimavaroja elämään. Tutkimme miten oma hyvä olo parantaa kaikkea toimintaa, miksi erilaisuuden ymmärtäminen on tärkeää ja miten luodaan uusia näkökulmia. 

NLP:tä käytetään lukuisilla ammattialoilla, mm. opetuksessa ja valmennuksessa, sosiaali- ja terveydenhuollossa, terapiassa, liike-elämässä, suunnittelussa, asiakaspalvelussa ja ihmissuhdetyössä.

Lyhyiden luentojen ja omakohtaisten harjoitusten avulla käydään läpi seuraavia perusmenetelmiä: voimavara-ankkurointi, mielikuvatyöskentely, tavoitteenasettelu, loogiset tasot, hyvän kontaktin luominen ja ylläpitäminen. Tutustutaan myös prosessointityyleihin ja uskomuksiin.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen käytyäsi tiedät NLP:n perusperiaatteet. NLP:n keskeiset menetelmät ovat tulleet tutuiksi ja olet saanut kokemuksen työskentelytavoista omakohtaisen harjoittelun kautta.

Opetusmenetelmät

Lyhyet luennot, harjoitukset.

Kurssin sisältö teemoittain 

Mielikuvien ja hyvän olon merkitys, tavoitteet

Minä ja muut: hyvän kontaktin luominen, oman roolin tutkiminen

Uskomukset ja huonosti toimivien ajattelumallien muuttaminen

Koulutuksen laajuus

Kurssin pituus lisämateriaaleineen on 14 oppituntia. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille eikä osallistuminen edellytä aikaisempaa kokemusta NLP:stä.

Kouluttaja

Soili Hämäläinen: FM, Certified NLP Trainer, Next Generation NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner, aikuiskouluttaja, englanninopettaja (CertIBET), toimittajaOpettaja

Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

12.11.2022 - 13.11.2022

Ilmoittautuminen alkaa

19.6.2022

Ilmoittautuminen päättyy

31.10.2022

Kurssimaksu

130€

Ilmoittaudu