KieletEnglanti

Life Intermediate – keskitason aktivointikurssi verkossa

Keskiviikkoisin 17.15-19.00 

18.1.-26.4.2023

Kirjoitelmaviikolla ei ole zoom-tapaamista (1.3. ja 5.4.), vaan opiskelija voi käyttää kurssiajan kirjoittamiseen. 

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Zoom-järjestelmää. Opiskelijalla tulee olla hyvä nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Koulutuskuvaus

Welcome to Life! Tämä kurssi on sinulle, joka haluat saada vauhtia opiskeluusi ja olet valmis myös työskentelemään itsenäisesti. Kurssimateriaali on todella laaja, monipuolinen ja ajankohtainen, ja sen tavoitteisiin kuuluu kielitaidon laajentaminen B1-tasolta B2-tasolle. 

Jatkamme syksyllä alkanutta kurssia ja keväällä vuorossa on Life Intermediate -oppikirjan kappaleet 5-8. Mukaan voi hyvin tulla nyt, sillä kappaleet ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Teemoina syksyllä esimerkiksi ruoka ja terveys, yllättävät tarinat ja uutiset, asuminen eri puolilla maailmaa sekä matkailu ja ympäristönsuojelu.

Life aktivoi kielitaitoasi käsittelemällä ajankohtaisia, koko maailmaa koskevia aiheita sekä globaalista että omakohtaisesta näkökulmasta. Tehtäviä kaikilla kielitaidon osa-alueilla: kuuntelu, puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen ja rakenteet. 

Tekstien ja rakenne- ja kuunteluharjoitusten lisäksi jokainen kappale sisältää teemaan liittyvän videon. Aiheet liitetään opiskelijan omaan elämään ja kokemuksiin My Life -osioissa. Tutkivaan oppimiseen kannustavissa Critical Thinking -osioissa harjoitellaan mm. tiedon arviointia, ongelmanratkaisua ja keskustelua ryhmässä. 

Aineiston laajuuden takia zoom-tapaamisissa keskitytään suullisiin tehtäviin ja osa muista harjoituksista (videot, kirjoittaminen, lukeminen) jää kotona itsenäisesti tehtäväksi. Opiskelijoilla on mahdollisuus kirjoittaa kaksi teemoihin liittyvää kirjoitelmaa, joista opettaja antaa palautetta. Kirjoitelmaviikolla ei ole zoom-tapaamista (1.3. ja 5.4.), vaan opiskelija voi käyttää kurssiajan kirjoittamiseen. 

Kirjan mukana opiskelija saa koodin monipuoliseen Student Appiin. Oppimateriaali on kokonaisuudessaan saatavissa verkossa Appin kautta (kuuntelut, sanastot, videot)

Kurssin taso

Lähtötaso CEFR B1

Oppimateriaali

Oppikirja: John Hughes, Paul Dummett & Helen Stephenson: Life Intermediate Student's Book with App Code (British English). Kustantaja National Geographic Learning. huom! Second edition ISBN 9781337285919

Osallistumismaksu

130 €. 

Kouluttaja

FM Englanninopettaja (CertIBET), NLP Trainer, Positive Psychology Practitioner Soili Hämäläinen

Laajuus

Arvioitu opiskelijatyömäärän laajuus 43 t (30 t zoomissa, 13 t itseopiskelua = 40 min viikoittain)

Lisätiedot

Kurssisihteeri Jaakko Anttila, jaakko.anttila(at)tampereenkesayliopisto.fi
Tampereen kesäyliopiston toimisto, toimisto@tampereenkesayliopisto.fi, puh. 050 303 1178

Opettaja

Soili Hämäläinen

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

18.1.2023 - 26.4.2023

Ilmoittautuminen alkaa

2.11.2022

Ilmoittautuminen päättyy

17.1.2023

Kurssimaksu

130€