KieletRanska

Rafraîchissez et utilisez votre français! – Virkistä ranskan kielen taitoasi!

Ajankohta

Verkkokurssi 25.1.–19.4.2023 keskiviikkoisin klo 17.00–19.40

Käytämme Zoom- ja Moodle-alustoja. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, jossa on internet-yhteys, mikrofoni sekä (mielellään) kamera.

Edeltävät opinnot

Lähtötaso A2 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Esim. ranskan kielen jatkokurssi 1 tai kolme vuotta lukiossa (6-8 lukiokurssia).

Rafraîchissez et utilisez votre français! – Virkistä ranskan kielen taitoasi! soveltuu esim. niille, jotka haluavat parantaa erityisesti suullista kielitaitoaan. Se auttaa myös valmistautumaan seuraavan taitotason (B1) kursseille.

Tavoitteet

Kurssin tavoitteena on rohkaistua hyödyntämään kielitaitoaan ja oppia ilmaisemaan itseään ja mielipiteitään. Kurssilla tutustutaan ranskankieliseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan sekä opitaan keskustelemaan luontevasti eri aihepiireistä.

Sisältö

Kurssilla tehdään kirjoitelmia, pieniä esitelmiä ja puheita, simulaatioita, pari- ja ryhmätöitä, keskusteluharjoituksia osallistujien toiveet ja tarpeet huomioiden. Lisäksi kerrataan ääntämistä ja hankalia kielioppiasioita. Aihepiirejä ovat esimerkiksi matkailu, opiskelu, harrastukset, vapaa-aika, ranskankielinen maailma ja kulttuuri, esim. taide, elokuva ja ajankohtaisaiheet.

Kurssin osallistujat voivat kurssin alussa esittää toiveita käsiteltävistä aiheista.

Suoritustapa

Kurssiin sisältyy 42 oppituntia (à 45 min.) opetusta sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä. Kurssilla ei ole loppukoetta.

Oppimateriaali

Opettajan oma materiaali, mm. lehtiartikkelit, Internet, TV. Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisympäristö.

 Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Julien Souilliez

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

25.1.2023 - 19.4.2023

Ilmoittautuminen alkaa

17.11.2022

Ilmoittautuminen päättyy

24.1.2023

Kurssimaksu

130€