Kehitä ammatillista osaamistasiOpetus, kasvatus ja ohjaus

Sointumerkeistä soittaminen ja vapaa säestys -jatkokurssi (piano)

Ajankohta

31.7.–4.8.2023

Opetuspaikka

Pirkanmaan musiikkiopisto, Tampere

Kouluttaja

Kurssin opettajana toimii musiikinopettaja Heikki Ruismäki Helsingin yliopistosta. 

Kohderyhmä

Sointumerkeistä soittaminen ja vapaa säestys -jatkokurssi soveltuu hyvin aikaisemmin sointumerkeistä soittamisen ja vapaan säestyksen kurssin suorittaneille tai jo perusasiat osaaville opiskelijoille ja pianonsoiton harrastajille. 

Sisältö

Opetuksen sisältö painottuu syvemmin erilaisten melodioiden ja laulujen soinnuttamiseen ja soittamiseen sointumerkeistä. Kurssilla perehdytään mm. perussointuihin ja nelisointuihin, tyypillisiin sointukiertoihin ja erilaisiin mahdollisuuksiin säestää lauluja monipuolisella tavalla. Kurssilla tutustutaan uusiin lauluihin ja niiden soittotyyleihin sekä myös laajemmin internetin ja mobiililaitteiden mahdollisuuksiin soiton opiskelussa. Kurssilla jaetaan soitettavaa materiaalia, mutta myös opiskelijoiden omat laulut voivat olla opetuksen lähtökohtana.

Toteutus

Koko ryhmän yhteinen opetus päivittäin klo 9.00–10.30, minkä jälkeen  soittotunnit pareittain (45 min./päivä/pari). Soittotuntien ajat  sovitaan ensimmäisenä kurssipäivänä. Soittotuntien aikana on  mahdollisuus myös itsenäiseen soittoharjoitteluun kurssipaikalla (eri  huoneessa). Opetusta yhteensä 15 tuntia/osallistuja.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Ilmoittaudu Sointumerkeistä soittaminen ja vapaa säestys -jatkokurssille (piano) viimeistään 5.6.2023, niin saat aikaisen ilmoittautujan edun ja pääset kurssille alennetulla 240 euron hinnalla. 6.6. alkaen hinta on 260 euroa.

 

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

 

Opettaja

Musiikinopettaja Heikki Ruismäki

Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

31.7.2023 - 4.8.2023

Ilmoittautuminen alkaa

1.12.2022

Ilmoittautuminen päättyy

18.6.2023

Kurssimaksu

240€

Ilmoittaudu