Muu koulutusMuu sisältö

Siirtotentit 2023

Tampereen kesäyliopistossa on mahdollista suorittaa siirtotenttejä yleisten tenttiemme yhteydessä. Yleiset tentit pidetään pääsääntöisesti ilta-aikaan. Tenttipäivät ja kellonajat näet tenttikalenteristamme.

Tenttejä voi suorittaa myös kesäyliopiston toimistolla arkisin klo 8 ja 16 välillä. Jos tenttisi osuu toimistoajalle, ota yhteyttä siirtotenttiyhteyshenkilöön (kts. yhteystiedot alta) tai kesäyliopiston toimistoon ENNEN ilmoittautumista.

Jos tenttisi on toimistoajan ulkopuolella, eikä kyseisenä päivänä ole yleistä tenttiä, ota yhteyttä meihin. Ota yhteyttä meihin myös siinä tapauksessa, että tenttisi ajankohta poikkeaa kesäyliopiston tenttikalenterissa olevista tenttiajoista.

Siirtotentin hinta on 50 euroa/tenttimiskerta, kun suoritat siirtotentin:
- yleisen tenttimme yhteydessä (tenttisi alkaa ja päättyy samaan aikaan kuin yleinen tenttimme)
- toimistollamme arkisin klo 8–16

Muina aikoina käytössä on eri hinnoittelu. Lisätietoja saat toimistostamme.


Ilmoittautuminen

Siirtotentteihin ilmoittaudutaan vähintään kaksi viikkoa ennen kuulustelupäivää klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta ja täyttämällä ilmoittautumislomake. HUOM! Jos tenttisi osuu toimistoajalle tai tenttikalenteristamme ei löydy samaan aikaan pidettävää yleistä tenttiä, ilmoittaudu tenttiin vasta kun saat kesäyliopistosta vahvistuksen, että voimme valvoa tenttisi.

Merkitse lomakkeen Lisätietoa-kohtaan seuraavat tiedot:

- oman yliopistosi nimi
- tentin päivämäärä
- kellonaika, jolloin tentti alkaa ja päättyy
- tentittävän opintojakson koodi ja nimi

Tenttimaksu (50 euroa) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

HUOM! Jos olet jo aiemmin tehnyt siirtotentin meillä vuonna 2023, älä ilmoittaudu lomakkeella vaan ota yhteyttä siirtotenttiyhteyshenkilöön tai toimistoomme.

Kesäyliopistoon ilmoittautumisen lisäksi sinun tulee ilmoittautua tenttijäksi omaan yliopistoosi ja ilmoittaa, että teet tentin siirtotenttinä Tampereen kesäyliopistossa. 

Yhteyshenkilönä kesäyliopiston päässä toimii Henri Vataja, puh. 040 355 8194. Tenttikysymykset tulisi lähettää osoitteeseen henri.vataja@tampereenkesayliopisto.fi sekä myös osoitteeseen toimisto@tampereenkesayliopisto.fi. Perillä niiden tulisi olla viimeistään tenttiä edeltävänä arkipäivänä klo 12.


Tenttipaikka ja muita ohjeita

Yleiset tenttimme pidetään pääsääntöisesti Tampereen yliopiston tiloissa. Tenttipaikat näet tenttikalenteristamme.

Toimistoaikana (arkisin klo 8-16) sekä yleisten tenttiemme ulkopuolella järjestettävät tentit pidetään Tampereen kesäyliopiston omissa tiloissa. Saat tarkemmat tiedot tenttipaikasta sähköpostitse.

Muistathan ottaa tenttiin mukaan kirjoitusvälineet, mahdolliset muut sallitut apuvälineet sekä henkilöllisyystodistuksen. Vastauspaperin saat meiltä.


Lisätiedot

Henri Vataja, puh. 040 355 8194

henri.vataja [at] tampereenkesayliopisto.fi

Tampereen kesäyliopiston toimisto, puh. 050 303 1178

toimisto [at] tampereenkesayliopisto.fi


Ilmoittautumisen tilanne

Kurssilla on tilaa

Kurssin ajankohta

1.1.2023 - 31.12.2023

Ilmoittautuminen alkaa

20.12.2022

Ilmoittautuminen päättyy

17.12.2023

Kurssimaksu

50€

Ilmoittaudu