KieletEnglanti

Learn new words - Englannin sanastokurssi verkossa (taso A2-B1)

Ajankohta

Verkkokurssi 9.5.–13.6.2023

Kurssilla ei ole viikottaisia tapaamisia, vaan voit opiskella kurssialustalla omaan tahtiisi.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat laajentaa englannin kielen sanavarastoaan. Taitotaso A2–B1 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Sisältö

Kurssilla laajennat englannin kielen sanavarastoa, opit rakentamaan sanoja ja saat vinkkejä sanaston opiskeluun. Viikoittain opiskelet 10 uutta sanaa, joista harjoitellaan kirjoitusasu ja ääntäminen. Kurssin aikana opit siis 50 itsellesi vierasta sanaa! Sanoja poimitaan kirjallisesta ja kuunneltavasta materiaalista ja samalla vahvistat englannin kielen luku- ja kuuntelutaitoja. Lisäksi tutustutaan britti-, amerikan- ja australianenglannin sanastojen eroihin.

Opettajalle palautetaan viikoittain suullisia ja kirjallisia harjoitustehtäviä, joista saa henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja ääntämisestä.

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suosituksena Mozilla Firefox), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään.

Kurssille osallistuvien nimi ja sähköpostiosoite luovutetaan kouluttajalle tunnuksen luomista varten. Kouluttaja lähettää verkkoympäristön käyttäjätunnuksen sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella itsenäisesti aikataulusi mukaan.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Maarit Pönkänen

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

9.5.2023 - 13.6.2023

Ilmoittautuminen alkaa

31.1.2023

Ilmoittautuminen päättyy

8.5.2023

Kurssimaksu

70€