Avoin yliopisto-opetusLiikuntatiede

Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen 15 op

Tiedoksi! Tampereen kesäyliopistossa on alkaa syksyllä 2024 uusi Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen -opintokokonaisuus 15 op 2024-2025: https://tampereenkesayliopisto.fi/kurssi/9797/liikunta-ja-hyvinvointiosaaminen-15-op/

Vastaava yliopisto ja tiedekunta/yksikkö

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta

Oppiaine

Monitieteinen opintokokonaisuus:

  • - Opinnoissa sisältöjä liikunnasta ja hyvinvoinnista liikuntabiologisen ja -psykologisen näkökulman kautta
  • - Opintojaksojen sisällöt tehtävineen ovat vahvasti mutta samalla helposti käytäntöön sovellettavissa
  • - Opiskelijalähtöiset, monipuoliset ja vaihtelevat suoritustavat

Aikataulu

Voit tulla mukaan opintokokonaisuuteen ensimmäisen Orientaatio liikunta- ja hyvinvointiosaamiseen -opintojakson aikana (viimeinen ilmoittautumispäivä 17.9.2023)!

Opintokokonaisuus alkaa maananantaina 4.9.2023 klo 17.30-20.00 Orientaatio liikunta- ja hyvinvointiosaamiseen -opintojakson tuutorointikerralla Tampereen kesäyliopiston Suvituuli-opetustilassa https://tampereenkesayliopisto.fi/tietoja-meista/koulutustilat/, vaihtoehtoisesti voit osallistua etänä. Tästä löytyy tallenne Moodle-alueelta!

Moodle-alueelta löytyy myös tallenne opintokokonaisuuden aloitusinfosta (pidetty 28.8. klo 17.00-18.30). Saat tiedot Moodle-alueelle kirjautumisesta ilmoittautumisen jälkeen.

Opintokokonaisuus koostuu kuudesta opintojaksosta. Katso tarkemmat opintojaksokohtaiset aikataulut  “Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot” -linkeistä.

Kohderyhmä

Opintokokonaisuus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille
• Eri ammattialoille, kuten ohjaajille, valmentajille, urheilijoille, fysioterapeuteille, sairaanhoitajille ja terveydenhoitajille
• Liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden alalle pyrkiville
• Muiden opintojen rinnalle (esim. kasvatustiede, psykologia, kauppatieteet, ravitsemustiede)
• Tuo näkökulmia myös omaan hyvinvointiin
• Soveltuu eri ikäryhmille

Sisältö

Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuus 15 op sisältää opintojaksoja liikunnastahyvinvoinnistaliikuntapsykologiasta ja liikuntabiologiasta. Liikunta- ja hyvinvointiala on kasvava alue, jolle kaivataan yhä monialaisempaa osaamista.

Suoritustapa

Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opinnoissa on keskeistä oppilaitoksen oman tuutorin antama ryhmäopetus ja -ohjaus. Etäosallistuminen on mahdollista. Opintokokonaisuuden jokaisella jaksolla on asiantuntijaluennot, jotka ovat katsottavissa verkkotallenteina.

Opintokokonaisuus koostuu viidestä opintojaksosta. Katso tarkemmat opintojaksokohtaiset tiedot  “Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot” -linkeistä.

Kouluttaja

Liikuntatieteiden tohtori Maarit Marttila

Ilmoittautuminen ja hintatiedot 

Opintokokonaisuuden hinta on 390 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna Tampereen kesäyliopistoon. 

Maksu sisältää Jyväskylän yliopiston perimän yliopistomaksun. Opintomaksu ei ole sidoksissa opintosuorituksiin, vaan se on maksu määräaikaisesta opinto-oikeudesta.

Toisen asteen yhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulujen opetussuunnitelmien mukaisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.

Opintokokonaisuuden normaalihinta on 390 euroa.

Toisen asteen opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kautta avautuvalla e-lomakkeella. Pääset Korota-tarjottimelle tästä.

Lisätiedot 

Koulutuskoordinaattori Leena Leiniö-Rönkkö p. 0400152888

leena.leinio-ronkko@tampereenkesayliopisto.fi

Olethan yhteyksissä, jos haluat tulla mukaan vasta syyskuun aikana!


Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Opettaja

Maarit Marttila

Opintopisteet

15

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

28.8.2023 - 31.7.2024

Ilmoittautuminen alkaa

17.4.2023

Ilmoittautuminen päättyy

20.9.2023

Kurssimaksu

390€