YleisöluennotYleisöluennot

Yleisöluento: Kesyttömät - tarinoita ihmisen ja muiden eläinten yhteisestä historiasta

Tämä kurssi on päättynyt

Tervetuloa Kesyttömät - tarinoita ihmisen ja muiden eläinten yhteisestä historiasta -verkkoluennolle 28.11. klo 17 alkaen!

Katso luentoa Tampereen kesäyliopiston Youtubessa: https://www.youtube.com/live/7XYfSb13T8w

Eläimiä arvostettiin ennen tuonpuoleisen lähettiläinä, mutta nykyään niiden voima on typistetty tyydyttämään tarpeemme. Kohtelisimmeko eläimiä toisin, jos uskoisimme olevamme edelleen vaikka hirven heimoa? Toimittaja ja tietokirjailija Kaisa Pulakka kertoo myyttejä, tarinoita ja uskomuksia, joita ennen on liitetty tuttuihin eläimiin. Tarinoiden lomassa Pulakka pohtii ihmisen ja muiden eläinten monimutkaista suhdetta ja yhteistä historiaa.

Luento verkossa 28.11.2023 klo 17.0018.30. Luento on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu luennolle sivun oikeasta reunasta. Ilmoittautuneet saavat linkin verkkoluennolle muutama arkipäivä ennen luentoa.

Luennoitsija

Kaisa Pulakka on YLE:n toimittaja, joka tunnetaan kulttuurihistoriaa tutkivista audiosarjoistaan, esim. Kaisa Pulakan aikamatkat ja Kauhee akka. Pulakalta on ilmestynyt kaksi tietokirjaa: Kesyttömät - Eläinjumalia, hirviöitä ja ihmisen parhaita ystäviä sekä Kurittomat - Jumalattaria, nykynaisia ja muita kauheita akkoja (Atena 2021). Vapaa-ajallaan Kaisa Pulakka on ikuinen heppatyttö ja crazy cat lady.Kuva: Henrietta Soininen

Opettaja

Kaisa Pulakka

Ilmoittautumisen tilanne

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kurssin ajankohta

28.11.2023 - 28.11.2023

Ilmoittautuminen alkaa

24.10.2023

Ilmoittautuminen päättyy

23.11.2023

Kurssimaksu

0€