Opiskele turvallisesti Tampereen kesäyliopistossa pandemian aikana

Päivitetty 15.10.2021

Syyslukukauden 2021 lähiopetus järjestetään pitkälti samoilla terveysturvallisilla käytännöillä kuin on totuttu: huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, vältetään tarpeettomia lähikontakteja sekä järjestetään opetus väljästi, mahdollisuuksien mukaan.

Tampereen kesäyliopisto seuraa koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita.

 

Mitä teemme turvallisuutesi eteen?

  • Varaamme koulutuksia varten tarpeeksi isoja opetustiloja, jotta opetus voidaan järjestää mahdollisimman väljästi.
  • Kesäyliopisto huolehtii omien koulutustilojensa siivouksesta sekä siitä, että tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja että saatavilla on aina käsihuuhdetta ja pintojen puhdistukseen desinfioivia puhdistusliinoja.
  • Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja reagoimme niihin tarvittaessa. Tiedotamme muuttuneista ohjeistuksista opiskelijoitamme ja kouluttajiamme.

 

Mitä sinä voit tehdä?

  • Jos saat infektio-oireita, älä osallistu lähiopetukseen tai muuhun oppilaitoksen tiloissa järjestettävään toimintaan. Seuraa alueellisen terveysviranomaisen ohjeita mm. koronatestiin hakeutumisesta ja lähiopetukseen palaamisesta infektion jälkeen.
  • Kasvomaskeja suositellaan käytettäväksi THL:n ja paikallisten viranomaisten suositusten mukaisesti.

 

Koronaohjeistus opiskelijalle

COVID-19 instructions for students