Clotilde Dupont

FM Clotilde Dupont, espanjan kieli

Olen Clotilde Dupont ja opetan Tampereen kesäyliopistolla espanjan kieltä. Päivisin työskentelen kielten asiantuntijatehtävissä mobiilisovelluksen parissa. Olen koulutukseltani englannin, espanjan ja ranskan opettaja. Aikuisten opettamisen lisäksi minulla on jonkin verran opetuskokemusta myös lukiosta.

Olen sekä suomalainen että ranskalainen, ja vieraat kielet ovat aina olleet intohimoni. Lukion jälkeen lähdin vuodeksi Pohjois-Espanjaan au pairiksi. Kieli tarttui melko nopeasti, kun päättäväisesti opiskeli ja puhui sitä aina kun mahdollista. Au pair -vuoden jälkeen pääsin Tampereen yliopistolle opiskelemaan espanjaa ja muitakin kieliä syvemmin. Pohjois-Espanja pysyi lähellä sydäntä. Suoritin esimerkiksi kolmen kuukauden työharjoittelun Santanderissa.

Opettajana olen helposti lähestyttävä ja kannustava. Pyrin antamaan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaista ohjausta. Otan opetuksessa huomioon kielitaidon kaikkia eri osa-alueita: kieliopin, sanaston, viestintätaidot, kulttuuritiedon. Arvostan opiskelijoilta saatua palautetta, sillä haluan jatkuvasti kehittyä työssäni.

Vapaa-ajallani harrastan tanssia ja liikuntaa eri muodoissa. Minulla on oikeastaan melko paljon kiinnostuksenkohteita, kv-politiikasta akvarellimaalaukseen. Yksi ikuisuusprojektini on italian opiskelu. Se on hyvin kaunis kieli ja sitä on helppo oppia espanjan ja ranskan pohjalta.