Further vocational trainingTeaching, education and guidance

Koulu- ja opiskelijahyvinvoinnin erityisasiantuntija 20 op

Koulu toimintaympäristönä on muuttunut merkittävästi ja kouluyhteisöt kamppailevat erilaisten hyvinvointiin liittyvien haasteiden kanssa. Koulu ei ole enää pelkästään oppimisympäristö, jossa opetetaan. Kouluilta vaaditaan aiempaa enemmän kyvykkyyttä rakentaa hyvinvointia ja vastata hyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Koulu- ja opiskelijahyvinvoinnin erityisasiantuntija -koulutus (20 op) tarjoaa kattavan ja kokonaisvaltaisen kokonaisuuden, joka vastaa ajankohtaiseen tarpeeseen. Koulutussisällöt suoritettuaan osallistujat voivat toimia opetustoimen eri työtehtävissä kouluyhteisön tulevaisuuden hyvinvoinnin rakentajina. Koulutuskokonaisuus sopii erinomaisesti kouluvalmentajille, erityisopettajille sekä luokanohjaajille.

Tule mukaan Opetushallituksen rahoittamaan käytännönläheiseen koulutukseen. Koulutuksen järjestäjinä toimivat Tampereen kesäyliopisto ja OCCU Oy.


Kohderyhmä

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti perusopetuksessa työskentelevälle opetustoimen henkilöstölle (kouluvalmentajat, erityisopettajat, luokanohjaajat ja opinto-ohjaajat), mutta soveltuu myös varhaiskasvatuksen sekä toisen asteen oppilaitosten henkilöstölle.

Toteutus

Koulutus toteutetaan viitenä koulutusmoduulina, joista jokainen sisältää 2 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä työskentelyä verkkoalustalla. Koulutuksessa on yhteensä 10 lähiopetuspäivää, jotka toteutetaan Tampereella 21.10.2024-13.5.2025. 

Ilmoittautuminen

Koulutuskokonaisuuteen otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Enrollment status

Enrollment has expired

Dates

21.10.2024 - 13.5.2027

Enrollment begins

12.8.2024

Enrollment ends

4.10.2024

Price

0€