Further vocational trainingTeaching, education and guidance

Maksuton webinaari: Oivaltava® voimavara- ja vahvuuspainotteinen mindfulness-ohjaajakoulutus 15 op

Tervetuloa kuulemaan ja esittämään kysymyksiä Oivaltava® Voimavara- ja vahvuuspainotteisen Mindfulness-ohjaajakoulutuksen maksuttomaan infowebinaariin!

Torstaina 29.8.24 klo 17.30 -18.30


Oivaltava® Voimavara- ja vahvuuspainotteisessa Mindfulness- ohjaajakoulutuksessa vietät 10 arvokasta päivää itsesi ja tärkeiden teemojen parissa, kuten esimerkiksi: Mitä läsnäolo juuri minulle merkitsee? Tunnistanko asiat, jotka vievät tai tuovat minulle energiaa? Millainen on minun laaja-alainen vahvuuspotentiaalini? Miten voin hyödyntää vahvuuksiani hyvinvointini tukena monipuolisesti? Tunnistanko tunteeni? Millaisia ovat minun yksilölliset tapani reagoida ja ilmaista itseäni? Miten voisin oppia tukemaan ja ohjaamaan muita kohti läsnäolotaitoja ja omia voimavaroja? 

Koulutuksen aikana omat mindfulness- ja läsnäolotaitosi vahvistuvat ja syvenevät sekä saat valmiudet ohjata yksilöille ja ryhmille mindfulness-harjoitteita.

Tutustu koulutukseen tarkemmin täältä.


Kenelle?

Oivaltava® Voimavara ja vahvuuspainotteinen mindfulness-ohjaajakoulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat syventää omia mindfulness-taitojaan ja oppia käyttämään mindfulness-pohjaisia menetelmiä työssään yksilöiden ja/tai ryhmien ohjaamisessa. 

Kouluttajat

GLP-COach®, Metataito-valmentaja®, Master Coach (ICF), Mindfulness ja Meditaatio Opettaja®, työhyvinvointivalmentaja, Positive Psychology practitioner® Ritva Liisanantti 

KM, Brain based Coach®, Voimakehä® valmentaja, Voimakehä® kouluttaja, Oivaltava® Mindfulness-ohjaaja, työhyvinvointivalmentaja Anna-Maija Gustafsson

Teacher

Ritva Liisanatti ja Anna-Maija Gustafsson

Enrollment status

There is room in the course

Dates

10.9.2024 - 10.9.2024

Enrollment begins

29.8.2024

Enrollment ends

9.9.2024

Price

0€

Enroll