Perumisehdot

Peruminen tehdään kesäyliopiston toimistoon sähköpostitse (toimisto@tampereenkesayliopisto.fi). Varmistathan, että saat perumisilmoituksesta kuittauksen perumisen onnistumisesta.

Perumisehdot ovat seuraavat, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita:

Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin tai opintokokonaisuuden alkua, palautetaan osallistumismaksu vähennettynä 20 euron käsittelykuluilla. 20 euron perumismaksu peritään myös niiden koulutusten osalta, joiden osallistumismaksua ei peritä ilmoittautumisen yhteydessä vaan se laskutetaan koulutuksen alkaessa.

Mikäli peruminen tapahtuu myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tai osallistuja ei ilmoita perumisesta ja jää saapumatta kurssille, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan (maksettua verkkomaksua ei palauteta ja mahdolliset laskuttamatta olevat osallistumismaksut laskutetaan). Nämä ehdot koskevat myös asiakkaan keskeyttämiä koulutuksia. Opintokokonaisuuteen ilmoittautuneelle opiskelijalle ei perumis- tai keskeytystapauksessa palauteta jäljellä olevien opintojaksojen maksuja. Yksittäisten poissaolopäivien tai -tuntien osalta maksua ei palauteta.

Sairastumistapauksissa ota yhteyttä kesäyliopistoon. 

Kesäyliopisto ei vastaa opiskelijoiden laitteistojen toimivuudesta. Kesäyliopisto ei palauta osallistumismaksuja, jos osallistuminen estyy johtuen yksittäisen opiskelijan yhteys- tai teknisistä ongelmista.

Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Mikäli opiskelija on ilmoittautunut opintokokonaisuuteen, osallistujaa yksittäiselle alajaksolle ei voi vaihtaa.

Ilmoittautuminen ei raukea vaikka jättäisit osallistumismaksun maksamatta. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Mikäli olet sopinut työnantajalaskutuksesta eikä työnantaja maksa osallistumismaksua, peritään se sinulta.

Mikäli osallistumismaksu on jo maksettu ja koulutus peruuntuu (ilmoittautuneiden vähäisen lukumäärään, opettajan estymisen tai muun syyn vuoksi), osallistumismaksu palautetaan maksajan tilille kokonaisuudessaan.

Tampereen kesäyliopisto pidättää itselleen oikeuden ohjelmamuutoksiin.